Hastalanmadan hastaneye gidip virüs alıp sonra erkenden tedaviye başlama diye bir şey var mı?
Hastalanmadan hastaneye gidip virüs alıp sonra erkenden tedaviye başlama diye bir şey var mı?
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Aslinda kademeli bir sekilde bölge bölge önce sağlıklı bireylerden başlayarak enfekte edilse iyi olurdu.
Bunun için oteller,stadlar vs ler kullanilabilirdi.
Tabii büyük bir risk ama kitle bağışıklığı için bu gerekli.
Almanya az biraz önlemleri gevsetmis 0,7 den 1 e çıkmış hemen yayılma hızı.
Hastalık es kaza yayilacagina böyle yayilsa daha iyi olur gibi ama işte hastalik yok hasta var derler.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
Kendin hastaneye gidip ben hastalanayım tedavi edin şeklinde uygulamayı muhtemelen kabul etmezler, önce kendin hastalanacaksın semptomlar başlayacak ondan sonra geleceksin derler.
Virüs hala tam anlaşılmamış, aşı vs bulunmaz ise imkanı olanlar kontrollü hastalanmayı seçerler belki. Semptom başlayınca tedavi de geç kalınıyormuş diye anladım.
Stadyuma gitmek hastalanmayı garanti etmez, virüslü birine yaklaşmak gerekir.
Kafa farklı çalışıyor .
Ben corona nedeniyle herkes şikayet vara yazmış diye talepte bulunmadım
Banka şikayet ettim ben bu hizmeti almadım iade edin diye 1-2 gün içinde hallettiler .
Firmada ise kaç aydır alamayanlar var mücbir sebep diye
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turizm için yemek menüleri vitamin ağırlıklı seçenek verilebilir. Hastahaneler ile anlaşmalı turizm paketi de olabilir. masraflar dahil denir.
Fitness ve enerji toplama ağırlıklı 2 hafta ve daha uzun turizm paketleri de aslında satılabilir, gerçi direkt zayıflama ağırlıklı bir tesis vardı ölümler oldu galiba.
Yer İmleri