Herkese normal mi geliyor 3 ayda 3 katina cikmis bir hissenin, daha 10 kat cikacak diyerek gazlanmasi yoksa insanlar ugrasmak, yuz goz olmak istemediklerinden mi sessiz kaliyorlar.
Bilanconun desteklemedigi her seye ben suphe ile yaklasirim. Eger sayin Forzakorfez'in dedigi gibi cok guzel bir kar, birakin kari, cok guzel bir hasilat gelirse, benim icin yeterlidir. Zaten buradayiz, bir yere gittigimiz yok. Onceden satislari mi fiyatliyor, yoksa yine 2 sene onceki gibi balon, spekulatif bir hareket mi oluyor, birileri spegin ekmegine burada yag mi suruyor, bilancoda belli olur.
Biz de bilancoya ve bilanco tarihindeki hisse fiyatina gore hareket tarzimiza yeniden karar veririz. Malum, Kront'ta ceyrek bilancolar cok aldatici olabiliyor, ancak senede bir, kisitli da olsa bir bilgiye ulasabiliyoruz. Bence o da yeterli degil, ertesi seneye bile sarkmalar olabiliyor gibi geliyor bana. Ancak sayin Forzakorfez'in dedigi gibi, Paas ozelliginden dolayi satislarin mevsimselligi biraz bozulabilir ama bence son ceyrekteki artis, 2 buyuk sirkete yapilan satistan dolayi idi.
Insallah satislar gercekten iyidir ve hareket spekulatif degildir. Sonucta ben sattigimda, baskasinin zarar etmesini istemem. Sisirilmis, hakedilmemis degerlere gitmesini istemem. Diger taraftan sahsen ben 1 sene icerisinde 1000 lirayi gorurse satarim. Benden daha fazla guvenenlerin olmasina sasirmadim degil. Gerci inandigimi soyleyemem. Oyle inancta olsa bir insan, 30'da iken neyi var nesi yok satar, degil mi, 100'de iken buralar cok ucuz demek yerine. Her neyse..
Yatirim tavsiyesi degildir.

Alıntı yaparak yanıtla

Yer İmleri