Ciro artýþý yapýlan anlaþmalarla sürdürebilir olursa ben kendi adýma öyle düþünüyorum ilk ve ikinci çeyrek geçen yýlýn düþük bilanço verileri nedeniyle önümüzdeki 1 ve 2, çeyrek bilançolarý baz etkisinden dolayý fk’yý oldukça cazip hale getirebilir ve beklenen fiyat sýçramasý oluþabilir kendime yatýrým tavsiyesi olup sesli bir düþünce olarak algýlayýnýz.
Sürdürülebilirlik diðer firmalar için bir sorun iken bizim için mevcut durumun sürdürülebilir olmasý imkansýzdýr tabi ki sürdürülemez yani diðer firmalar sürdürebilir veya sürdüremez 2 ihtimal bizde ise tek ihtimal sürdürülemez bu durum, sürdürülemez olan bu düþük cirolar neden mi çünkü siber pandemi yaþanýyor çok daha fazla yeni sektör ve firmalar bu pandeminin maskesi olan siber güvenlik ürünleri için þu an yönetim kurulu seviyelerinde kararlar almakta bakan göz görür dünyada bu ürünleri sunan kaç firma var belki yakýn gelecekte bu yýl sonu beklenen 100 üzeri karý cirolarýn çok düþük olduðu ilk çeyrekte filan gelecek kim ne der bilemem ama ben vay bee demeyeceðim.
Bu varsayýmlar bana ait olmakla birlikte asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kademeler çok sýð blok halindeki satýþý alan kurumsal aldýðýn fiyatýn 20 lira üzerinde fiyat azýcýk sat kademeler derinleþsin suya sünger atýp iyice kurutma buralarý haftaya tek fiyattan iþlem cezasý aldýrma bize…
Insallah brut takas bitince normale doner kademeler
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Bunun normali de çok sýð sebebi halka açýklýðý çok az teoride olmasa da pratikte halka açýklýðý çok az.
Piyasada lot çok az bu lot sayýsý ile bu fiyatlarda zaten ucuz konya bfren mesela þuan ederinde mi lotu az olduðu için arz talep den dolayi fiyatlarý ederirinin çok çok üstünde kron hem lotu az hem ederinde hem teknoloji hissesi hemde ihracat yapýyor bence þuan ki fiyatlarý bile baskýlanmýþ fiyatlar piyasa daha uyanamadý 2023 yýlý teknoloji rallisi baþlayýnca smart güneþ gesan þuan eþeðinin çok çok üstünde ama temel olarak altini doldurdular fiyatin 5g ve sektörel geliþmeler ile kap haberleri artinca teknoloji sektörü de 2023 un flaþ sektörü olacak diye dusunuyorum
Yýllardýr Gedik yatýrýmda 1 milyonun üzerinde hisse sabit bir þekilde dururdu ve bu lotlarýn patrona ait olduðu iddia edilirdi. Lütfi Yenel sadece 570.000 lot satmasýna raðmen bu lotlarýn tamamý Yatýrým Fonlarý'na geçmiþ gibi görünüyor. Bu yatýrým fonlarýnýn Yenel aile fertlerinin uluslararasý yatýrým fonu geçmiþi ile ilgili olabileceðini düþünüyorum hala. Þirket fiyatýn artmasýný istediði/engellemediði durumda derinliðin azalmasý sorun teþkil etmez bence. Hatta daha iyi. Egeen gibi, günlük 100 bin lot iþlem hacmiyle fiyatýn 6.000 lira olabileceðini görüyoruz. Ama burada da bir tehlike Sn.Yatýr'ýn tavsiyesi'nin ihtimal olarak belirttiði kottan çýkma durumu var. Buna ihtimal vermiyorsak, derinliðin azalmasý bence sorun deðil. Yeter ki þirket fiyat yükseliþini kendi eliyle engellemesin.
Yer Ýmleri