31 yanýna bir sýfýr koy haa iþte onlara 31 nasýl olur göstereceðim .
Not: yukardaki cümlenin içinde benim hedef fiyatým vardýr.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
31 yanýna bir sýfýr koy haa iþte onlara 31 nasýl olur göstereceðim .
Not: yukardaki cümlenin içinde benim hedef fiyatým vardýr.
NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin
X ne olur diye sormuþtum.
ayrýca "Þu satten sonra ve bu þartlar altýnda;
sana F/S=30 dan aþaðýya kemik uzun vadeli hisselerimi asla satmayý düþünmüyorum.
Ve benim bahsettiðim F/S anlýk F/S deðil , 2025 yýlý F/S sine göre , prospektif F/S;=30.
Yani þu an zaten bana göre borsa mantýðýyla , 2025 yýlý geldi. dolar þu an 50 tl. Borsa istanbulda 25 bin puan þu anda. Sonuçta sadece 1 sene 3 ay kaldý 2025 yýlýna.Borsa mantýðý diyorum çünkü borsalar her zaman geleceði satýnb alýr. Bazen 12 ay sonrasýný , bazrn 2 sene sonrasýný bazen de 5 sene sonrasýnýn bile."
diye yazý yazmýþtým..
ayrýca "Piyasa deðeri/ Yýllýk satýþlar yani F/S= 30 diyorum. ( çünkü ayný sektör, ayný ülkede, ayný borsada iþlem gören esnaf çöp yazýlým þirketlerinin bile MÝATK+LÝNK +PAPÝL +SDTTR F/S leri 20 lerde 30 larda.) "
diye yazmýþtým..
iþte tüm bunlardan yola çýkarak ..
hedefim fiyatým hedef fiyatýmý yazýyorum.
300 lira kendi hedef fiyatýmdýr.
yok eðer 2025 yýlýna kadar hisse 300 liraya yükselmezse ve 2025 yýlýnda ciro benim en kötü senaryo 20 milyon dolar olursa .. F/S 30 dan ; Dolar kuru ;50 den ;
Hedef fiyatým; 20 milyon dolar çarpý 50 lira dolar kuru= 1 milyar tl ciro.
F/S =30 dan ;
Hedef fiyatým : 700 lira olur.
yok eðer 2025 yýlýna kadar hisse 300 liraya yükselmezse ve 2025 yýlýnda ciro 40 milyon dolar olursa .. F/S 30 dan ; Dolar kuru ;50 den ;
Hedef fiyatým; 40 milyon dolar çarpý 50 lira dolar kuru= 2 milyar tl ciro.
F/S =30 dan ;
Hedef fiyatým : 1401 lira olur.
yok eðer 2025 yýlýna kadar hisse 300 liraya yükselmezse ve 2025 yýlýnda ciro benim için en iyi senaryo olan 100 milyon dolar olursa .. F/S 30 dan ; Dolar kuru ;50 den ;
Hedef fiyatým; 100 milyon dolar çarpý 50 lira dolar kuru= 5 milyar tl ciro.
F/S =30 dan ;
Hedef fiyatým : 3504 lira olur.
Son düzenleme : lionnes1; 06-10-2023 saat: 15:41.
Tüm bu yazýlarýmý sosyal medyalarda bilgi amaçlý her gün paylaþssam mý acaba?
malum 8 milyon yatrýýmcý var..
Herkes sosyal medya da kullanýyor.
yok yok ben buradan devam edeyim hisse net forumunda paylaþmaya.
sosyal medyaya hiç bulaþmayayým en iyisi.
ulan beceriksiz Spek Bey, ayný sektör, ayný ülkede, ayný borsada iþlem gören esnaf çöp
LÝNK PAPÝL MÝATK SDTTR gibi hisseler F/S 20 lerde 30 larda fiyatlanýrken sana F/S:7 lerden kront satacaðýmý mý düþündün ?
nasýl bi hayal fantazi dünyan var senin öyle?
Bu arada SPK ya göre hedef fiyat vermek suçtur.
Ben buradaki cümlerde "hedef fiyatým" olarak cümle kurdum ben yani tamamen bu benim kendi kiþisel hedflerimdir.
bu sebeble her yazýmýn da altýna "NOT: Yazdýklarým bilgi amaçlýdýr..Yatýrým tavsiyesi asla deðildir. Herkes kendi kararýný kendisi versin"
diye not ekliyorum.
Borsacý olmayýn yatýrýmcý olun!!
1) Havacýlýk
#PGSUS
#thyao
#tavhl
#doco
2) Demir-Çelik
#EREGL
#isdmr
#krdmd
3) Bankacýlýk
#AKBNK
#YKBNK
#tskb
#halkb
#vakbn
4) Perakende
#mgros
#sokm
#BIMAS
5) Holding
#sahol
#kchol
#alark
6) Çimento
#bucim
#cimsa
#oyakc
Sektörel bazda yatýrým yapýn
Tüm paranýza bir hisse satýn almayýn
Her zaman nakit paranýz olsun
ÖS 5:29 · 5 Eki 2023
·
2,2 Mn
Görüntülenme
https://twitter.com/dunyadanfinans/s...38886544327127
Twitterda ilk defa bu kadar beðeni ve görüntülenme görüyorum...
11 bin beðeni ve 2 küsür milyon görüntülenme.
sosyal medya kullanýmý sandýðýmdan bile daha hýzlý artýyor
buna en yakýný solakoðlu nýn tweetleri ..
mesela bu tweeti 5700 beðeni ve 1,5 milyon görüntülenme almýþ.
#tarkm arzýnda 1-2 adet, #gipta arzýnda 11-12 adet pay daðýtýlacaðýný öngörebiliriz. Tedbirli olmak adýna #tarkm'e 5, #gipta'ya 20 adet talep yapýlmasý yeterli olacaktýr.
solakoðlu nun bu tweeti de 8 bin beðeni almýþ. "Arkamda gördüðünüz 100 dönüm arazide safran ekiyoruz. Dünyada tek parça en büyük plantasyon bu. Bunu biz yaptýk, sektör lideri Ýran’lýlar deðil, tarým ekümeniði Hollanda deðil, Türkler yaptý."
Bir’in gücüyle, kitle fonlama ile.
https://twitter.com/solakogIu/status...27275809935360
Yer Ýmleri