Originally Posted by
kafkas26
Sayın Crs ; Taktir edersiniz ki burada ki bir kaç arkadaşta dahil bu güne kadar hem teknik hemde temel anlamda bu formda gerçekten kaliteyi ön plana çıkaran konuşmalar ve istişareler gerçekleşti.
Başta Sayın Umut bey olmak üzere şahhsım teknik anlamda formda güzel paylaşımlar yaptık. Bunlar ile birlikte hisse henüz 19 tl den yeni çıkış yapmaya başladığında herkes gibi bende nelerin olabileceğini, ( Fonlardan malların alınması ve farklı kurumlara dağıtılması v.b ) gibi konularda görüşlerimi paylaştım. Ve inanın her biri birer birer gerçekleşti. İsterim ki elimde dahi olmasa yinede bilgi alışverişine dahil olabileyim. Çünkü gönlüm hala bu hissede tekrardan pozisyon açmakta. Ancak elimde yok diye , yapmış olduğum ve yapacağım paylaşımlar lütfen bu durum ile ilişkilendirilmesin. Zira böyle bir durumda insan psikolojisinin önüne geçmek bazen zorlaşabiliyor ve kırıcı konuşmalar gerçekleşebiliyor.
Şu ana kadar hissede oluşan tek şey hissenin yukarı çıkışlarında fonlardan alınan mallar ve bu malların farklı kurumlara dağıtılması oldu. Bundan sonraki süreçte ise bu dağıtılan malların bir şekilde yatırımcıya aktarılması olacaktır. Ancak daha öncede benzer bir durum KRONT da gerçekleştiğinde sadece fonlarda ki malın farklı kurumlara dağıtımasından sonra hissenin yeniden aşşağı doğru bir salınıma geçerek en başa dönmek olmuş. Ancak Virüsün ve dijitalleşmenin başlaması ile şimdiki durumun geçmiş durum ile kıyaslanmasının doğru bir düşünce olmadığını, daha hissenin yukarı çıkışlar yapması gerektiğini düşünüyorum. Daha öncede belittiğim gibi , şirketin benim gözümdeki eder fiyatı 70tl dir. Ancak bundan sonraki süreçte neler olabileceğinide hep beraber fikirlerimizi ortaya koyarak birbirlerimizle yapacağımız istişareler doğrultusunda , anlam ve önem kazanacağını belirtmek isterim.
Gözlemlediğime görede hissenin 27 tl hedefine doğru gitmesi gerektiğini fakat buraya yarından itibaren mi, yoksa tekrar yeni bir dip arayışı yaptıkdan sonra mı gitmesi gerektiği konusunda net ifade ortaya koymak için teknik olarak şu an cevap vermek mümkün değil. Ben yienede takipte olacağım ve ilk etapta yerimi ve pozisyonumu KRONT da açacağım. Herkese bol kazançlar dilerim.
Teşekkür ederim kendi adıma. Her zaman Bilgi ve tecrübenizi elbette ki paylaşabilirsiniz. Buna kimse engel olamaz. Dünkü yüksek marjdan sonra bugün satış olması doğaldı. Bence bilanço yön konusunda kısa vadede belirleyici olacak gibi. Ama orta uzun vade yönümüz bellidir. Saygılarımla
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yazdıklarım ve Çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi değildir. Tamamen kendimi geliştirmek adına karalamalardır.
Yer İmleri