Yazmayýnca bu risk yok oluyorsa yazmayýz
Ben 3 kuruþla yatýrým yapmadým, elbette bakabildiðim her açýdan bakmam lazým. Elbette an itibarý ile bu riski çok çok zayýf görüyorum..zira ar-ge'ye devam ediyoruz, belki ortak da gelir, daha çok yaparýz
Ama ar-ge olmasaydý f/k þu olurdu demek bence anlamsýz. Böyle bir lüksümüz yok, ar-ge olmak zorunda diyorum..Ar-ge olmazsa bitebiliriz diyorum. Diðer þirketler ar-ge siz de yazýlým yapabilir. Bak bizim 20 küsür katýmýz hasýlatý olan Netaþ bizden kaç kat az ar-ge ye harcýyor..Ama bizim öyle lüksümüz yok. Bu sefer lafýmý anlamýþsan, nasýl batabiliriz dersin diye sormaman lazým..
yine lafý evire çevire, evire çevire...
Ben kron arge yapmasýn demiyorum. 2019 yýlý yýllýk satýþlarda, diðer þirketler, kron kadar arge ve pazarlmasa yaparsa fklarýnýn ne olacaðýný söyledim..
Piyasa bu bütün þirketleri nasýl fiyatlýyora örnek verdim
Ne kadar çok ve boþ yazýþma bunlar. Hisseye de hiç yararý olmamýþ yani. Gene eksi kapadýk ve korkunç baskýdayýz. Halbuki yabancý alýmý da var iken?
Hocam yabancý bu gün 1300 adet almýþ
Son bir ayda 200 bin satmýþ.
Merrill zaten al saatçi.
Bu alýma yabancý hisseye girmiþ demek doðru deðil bence.
Hissede baský var.
Ama hala yükselen kanal içinde deðil.
Kront bu fiyatlarý hak etmiyor ama takaslarda stabil son günlerde.
Bu hissede teknik den sonra takasý takip edenin daha çok kazanacaðý aþikar.
O yüzden arge , pam gibi deðerlendirmeler 3.planda kalýyor.
Ve o yüzden formda gereksiz tartýþma oluþuyor.
Hissenin toplanýp toplandýðýný izlemenizi tavsiye ederim.
Saðlýcakla kalýn.
Y.t.d.SM-J260F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deutche 17 bin küsur, Citi 15 bin küsur cumanýn yansýyan takasýnda artýda. Ne zamandýr satýyorlarken bugün artýdalar. Demek istediðim bu idi. twitter da paylaþtým buraya yükleyemedim. ( bir de günlükte TOBO mu yapýcak, tam çözemedim acemilikten.
Yabancý takasý en yüksek 5 Aðustos'ta 1.118.490 adet ve %13,1 oraný görmüþ. Sonrasýnda en düþük 14 Eylül'de %6,1 oran ve 551.679 adetle en düþük seviyeye gelmiþ. 15 Eylül takasýnda ise 584.430 ve %6,8 oranda görünüyor.
https://www.yatirimkredi.com/kront-yabanci-takas-orani
Yer Ýmleri