Etýlr r için pay kapanýþ tarihi 09/10 olarak gozukuyor dogruysa bu denli uzun tutulmasýnýn nedeni ne olabýlýr ki.. Normal de rüçhan tahtasý bir haftada kapanýrken..
Etýlr r için pay kapanýþ tarihi 09/10 olarak gozukuyor dogruysa bu denli uzun tutulmasýnýn nedeni ne olabýlýr ki.. Normal de rüçhan tahtasý bir haftada kapanýrken..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
R tahtasýný ziraat ve garanti toplamýþ, buralardan vermeleri zor gözüküyor..
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
R de 6 tl kalkarsa üstü boþ...
Aldýnýz mý?SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
kimse yok derken !
kimse yokken biz vardik
kuponlari bugun verdik
tertemiz kar)) bu mubarek insanlari seviyorum elleri cok acik insanlar yakaladim mi opesim geliyor bunlari
Býr gunde yuzde 30 yukarýdan mal satabýlmek çok guzel...
5 defa al sat yaptým bir günde en çok kazandýðým 2. Gün oldu mübarek kardeþler saðolun varolun
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yer Ýmleri