28.08.2020 den bu yana etilerr den hariç diðerlerine bakasým gelmiyor
28.08.2020 den bu yana etilerr den hariç diðerlerine bakasým gelmiyor
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Bugün al sat yaptým ama en güzeli alýp beklemek hayýrlýsý Allah'tan
SM-G970F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Ya arkadaþlar örnek olsun diye 10 tane almýþtým 1,63 ten þimdi portföyde bi 10 tane daha gözüküyor Etiler diye ama onun maliyeti 1,43 gözüküyor. Þimdi ikisini de satabilir miyim? Ya da ne oluyor bu durum biri tam açýklayabilir mi bu durumu ? Þimdiden açýklayan arkadaþa çok teþekkür ederim
10 hisse eski Etiler 10 adet de Rüçhan 6 Ekim'de R tahtasý kapanýyor ya sat ya da 10*2.33=23.30 yatýr 20 hissen olur 12 ekime kadar R leri Etiler hissesine çevirmeniz gerek yoksa R ler yanar
Nihayet rüçhan ederi güncel hisse fiytýnýn altýna geldi. Ben de ufak deneme alýmý yaptým. Yeter bana. 4,18 ortalamadan aldýðým rüçhanlarým hisse senedine dönüþ maliyeti 2,87. Rüçhan kullanýmýndan kýsa süte önce kuyas a benZer durum oluþtu. Burada da yüklü almad hisse satýþlarýný yapan etiler de 9 aylýðýn çok iyi gelmesini bekliyorum . Bununla uyumlu olarak da kaðýdýn 9 aylýkla birlikte prime müsait olduðunu düþünerek 1 ay vadeli 1 hafta sonra ödemeli olmak üzere 2,87 fiyattan vadeli etiler almýþ olduk. Ýnþallah beklentimize uygun bir 9 aylýk gelir ve kasýmýn ikinci haftasý itibariyle kar ederek hisseden çýkarým.
Not: yazýlanlar hiçbir þekilde alým satým tavsiyesi deðildir. 30 senedir devam eden küçük yatýrýmcý muhabbetidir
3.75 yapan R 4.96 yaptý-E 3.05 oaradanda ilaveye devam...R yarýn tahtadsan kalkýyor,saðolasýn bizi bu hisse ihya etti,çok iyi takipte iyi kazandýrdý
![]()
Þimdi bedelli süreci tamamlandý mý arkadaþlar ? Misal 10 bin tl lik aldým diyelim ne yapmam gerekiyor tam olarak? Tam olarak aydýnlatabilir misiniz. Cevap verecek arkadaþlara þimdiden çok tþk ederim
15400 TL Etiler ile 150000 oldu ben ne yaptým gittim yonga aldým bu da bana ders oldu demek ki para kazandýðýn hisseyi býrakmayacaksýn bak etiler tavan diðeri ne yaptýðýný bile bilmiyor
Yer Ýmleri