Çok iyi birgün oldu yarýn alýþa baþlayayým.
Çok degil 1000 lot
Çok iyi birgün oldu yarýn alýþa baþlayayým.
Çok degil 1000 lot
delta dün tabandan aldý bugün satmýþ satmasaydý tahta tavan olurdu
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
tahtayý %50 fiboya akþam taþýdým bakalým 5.78 gaplý alana gidecek mi (5.78-5.00) gaplý alan
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Yarýn 5.50 ye 1000 - 1500 adet alýþ girmeye niyetliyim.
Bakalým alabilecek miyim.
Vermez de çizer giderse yolu açýk olsun derim.
Ne yapacak göreceðiz...
çizmez merak etme haber gerekli yarýn daha alt kademelerden alabilirsiniz zaten kimse yok topikte siz ben bir de spek
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/644829
altýnyað
Yönetim Kurulumuz 08.12.2017 tarihinde yaptýðý toplantýda;
1- Þirketimizin sahip olduðu iþtirakimiz Etiler Gýda ve Ticari Yatýrýmlar Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin 11.625.000.-TL tutarýndaki ödenmiþ sermayesinin %37'sini temsil eden 4.328.561 adet, 4.328.561.-TL nominal bedelli borsada iþlem görmeyen imtiyazsýz (B) grubu paylarýndan 1.000.000 adet payýn Kurtoðlu Alüminyum Pazarlama San.ve Tic.Ltd.Þti.'ne devrine iliþkin þirketimiz ile Kurtoðlu Alüminyum arasýnda aþaðýdaki þartlarda sözleþme tanzim edilmesine,
2- Etiler Gýda ve Ticari Yatýrýmlar Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin þirketimizin sahip olduðu paylarýndan 1.000.000 adet, 1.000.000.-TL nominal bedelli (B) grubu payýn devri için, her bir 1.-TL nominal bedel karþýlýðýnda karar tarihimizden önceki altý aylýk günlük düzeltilmiþ aðýrlýklý ortalama borsa fiyatlarýnýn aritmetik ortalamasý baz alýnarak hesaplanan 8,95.-TL (Sekiz Türk Lirasý, Doksanbeþ Kuruþ) fiyattan ve toplamda 8.950.000.-TL tutar üzerinden devredilmesine,
3- Sözleþme tarihinde Kurtoðlu Alüminyum Pazarlama San.ve Tic.Ltd.Þti'ne devredilecek söz konusu hisseler üzerine devir bedeli tahsil edilinceye kadar þirketimiz tarafýndan rehin konulmasýna,
4- Þirketimizin sahip olduðu Etiler Gýda paylarýndan 1.000.000 adet payýn satýþý, SPK mevzuatý çerçevesinde deðerlendirilmiþ ve aþaðýdaki tespitler yapýlmýþtýr.
SPK (II-23.1) Önemli Nitelikteki Ýþlemlere Ýliþkin Ortak Esaslar ve Ayrýlma Hakký Tebliði (Önemli Nitelikteki Ýþlemler Tebliði) Çerçevesinde Deðerlendirme;
Önemli Nitelikte Ýþlemler Tebliði'nin, Önemli Nitelikli Ýþlemler baþlýklý 5. Maddesinin 1.fýkrasýnýn (b) bendi ile ve Önemlilik Kriteri baþlýklý 6. maddesi kapsamýnda yapýlan deðerlendirme neticesinde;
a) Ýþleme Konu Mal Varlýðýnýn Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablodaki Kayýtlý Deðerinin Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablodaki Varlýk (Aktif) Toplamýna Oranýnýn: % 0,71 olduðu,
b) Ýþlem Tutarýnýn Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki 6 aylýk Günlük Düzeltilmiþ Aðýrlýklý Ortalama Fiyatlarýn Aritmetik Ortalamasý Baz Alýnarak hesaplanan Ortaklýk Deðerine Oranýnýn:%13,95 olduðu,
c) Devredilecek Mal Varlýðý Unsurunun Son Yýllýk Finansal Tablolara Göre Elde Edilen Gelire Katkýsýnýn, Son Yýllýk Finansal Tablolarýndaki Gelirlere Oranýnýn: olmadýðý, tespit edilmiþtir.
Hesaplanan oranlarýn %50'den fazla olmamasý nedeniyle, Önemli Nitelikte Ýþlemler Tebliði'ndeki önemlilik kriterlerini saðlamadýðý, dolayýsýyla iþlemin önemli nitelikte iþlem sayýlmadýðý tespit edilmiþtir.
SPK (II-17.1) Kurumsal Yönetim Tebliði (Kurumsal Yönetim Tebliði) çerçevesinde deðerlendirme;
Satýn alan tarafýn iliþkili taraf olmamasý sebebiyle yapýlmasý deðerlendirilen iþlem bir iliþkili taraf iþlemi deðildir.
Kurumsal Yönetim Ýlkelerinin uyarýnca,
a) Ýþlem Tutarýnýn (Varlýðýn Net Defter Deðerinin Yüksek Olmasý Durumunda Net Defter Deðerinin), Kamuya Açýklanan Son Finansal Tablolara Göre Varlýk Toplamýna Oranýnýn: % 6,33 olduðu,
b) Son Yýllýk Finansal Tablolara Göre Söz konusu Varlýktan Elde Edilen Karýn Ortaklýðýn Sürdürülen Faaliyetler Vergi Öncesi Karýna Oranýnýn: olmadýðý,
c) Ýþlem Tutarýnýn Yönetim Kurulu Karar Tarihinden Önceki 6 aylýk Günlük Düzeltilmiþ Aðýrlýklý Ortalama Fiyatlarýn Aritmetik Ortalamasý Baz Alýnarak hesaplanan Þirket Deðerine Oranýnýn:%13,95 olduðu, tespit edilmiþtir.
Söz konusu paylarýn satýþ iþleminin Önemli Nitelikteki Ýþlemler Tebliði'ne göre önemli nitelikte iþlem olmadýðýna,
oy birliði ile karar verilmiþtir.
Yer Ýmleri