mubarek kardeþlerin level atlamalarý ve kendilerine temize çýkarmak için bir þekilde bu þirketi buradan çýkarmalarý lazým zaten bedelli onaylanýp saðlýklý bir þekilde sonuçlandýrmalarý yolu yarýladýðýný düþünüyorum
mubarek kardeþlerin level atlamalarý ve kendilerine temize çýkarmak için bir þekilde bu þirketi buradan çýkarmalarý lazým zaten bedelli onaylanýp saðlýklý bir þekilde sonuçlandýrmalarý yolu yarýladýðýný düþünüyorum
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
2020 yýlýnda bedellisini tamamlayarak þirkete yatýrým için kaynak saðlayan sorunsuz þekilde büyümesini sürdüren hazýr yiyecek pazarýnda kendini kanýtlamýþ , 2021 yýlýnda hýzlý büyümesý ile yatýrýmcýsýna kazançlý çýkaracak primsiz kalan ETÝLER hissemize, 2021 yýlý ocak ilk haftasýnda itibaren tavan serileri , daha önce gördüðü 20 li çift rakamlar hedef fiyatlara hýzlý bir þekilde gelmeden, þuan ki fiyatý 4 rakamlardan izlemeye alarak yerini al karlý çýk ,
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Þirket öz sermayesini güçlendirdi ,12 aylýkta çok güzel bilanço gelecek,eski yönetim kurulu üyesinden 2 milyon TL aldýlar ,þirketin yýl sonu bilançosu en az 8 milyon kar ile kapatacak ,yani göz altýnda kalmasý için hiç bir neden kalmadý ,
2021 in hissesi olacak ama kimse yüzüne dahi bakmýyor,tarihe not düþüyorum ,3 ay sonra görüþmek üzere
Yer Ýmleri