Göreceðiz.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Göreceðiz.
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
METAL SENEDÝ:1 þubat derinlik-takas-grafik verileri:
Lütfen ÖZELLÝKLE!!!! GRAFÝÐE BAKIN!!!! FÝNCAN KULP FORMASYONUNUN KULBU OLUÞUYOR ve kulp kýsa vadede genelde oluþur ve kýsa vade en az KULP olarak 2 TL beklentisi var ama üstünü piyasa belirler çünkü sermaye 10 milyon, gelecek kar 7-8 milyon TL civarý ve bugün iþlem hacmi iyice artmaya baþladý ve alt taraflara saðlam alýþlar yazýlmaya baþladý ve satýþ tarafý zayýf kalmaya baþladý yani alýcý kuvvetlenmeye baþladý satýcýlar isteksizleþmeye baþladý.
Söyleyeceðim þu bu ay sonuna kadar 2017 bilançosu gelecek ve 10 milyon sermayeye 7-8 milyon TL kar geleceðe benziyor. (þirketin iþleri ve iþtirak satýþýyla) ve sermayeye yakýn kar getiren bir þirketin hangi fiyatlarda olabileceðini siz düþünün ve hafta baþýndan beri özellikle yapý krediden baþlayan bir alým hareketi görüyorum,bol kazançlar...
![]()
Son düzenleme : sensor; 01-02-2018 saat: 19:58.
Sürdürülebilir kâr olmadýkça iþtirak satýþý ile bir seferlik bilançonun düzgün gelmesi birþey ifade etmez. Hoþ yükselir umuduyla teknik olarak beðendiðim için aldým ama esas faaliyet kârý gerekli.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
27545515_10213925479345304_3800776911165757406_n.jpg
Tren kalkýyor demiþtim. Gidiyoruz. Kalanlara selam olsun.![]()
27657089_10213925479625311_6527486147107376778_n.jpg
Yarýn sabah ola hayýr ola.Yapýþtýr bir %20 de dostlar sevinsin.
sürdürülebir kar olmasý icin faaliyete bulunmalarý gerekir .faaliyet dedikleri grup þirketlerinin kulladýgý demir çimontotan komisyön almak ondanda senelik kazandýklarý para 300000 bin tl
Ne yapacaðýz sürdürülebilir kârýný marýný. Geçen senenin AVGYO su veya AVTUR'u olsun. Alýr kârýmý çeker giderim. Nüfusumamý alacaðým Metal'i. Tövbe tövbe. Hisse senedi aldýk, evlad edinmedik ki! Ne kadar duygusalsýnýz. Neden bu kadar borsa zedemiz var þimdi daha iyi anlýyorum.5-10 bin liralýk hisse alýnca þirket artýk bizim zannediyoruz.
Helal olsun sensor bey ve kaðan çelik tþkr
Yer Ýmleri