HAYIR, METAL GAYRIMENKUL ÞÝRKETÝ diðer grup þirketleriyle anlaþma yapmýþ,içinde karmen yapýda var.
Borsa Ýstanbul Yakýn Ýzleme Pazarý'nda iþlem görmekte olan Þirketimiz faaliyetlere baþlanmasý amacýyla Grup þirketlerimizden Metal Yapý Konut Anonim Þirketi, Karmen Yapý Anonim Þirketi ve Zincir Yapý Anonim Þirketi ile ve Ayrýca Grup þirketimiz olmayan Naturel Wood Ahþap Anonim Þirketi ile 07.03.2017 tarihinde inþaat malzemesi temini konusunda çerçeve anlaþmalarý imzalamýþtýr.
Grup Þirketlerimizle yapýlan anlaþmalar Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri:II, N17.1 "Kurumsal Yönetim Tebliði"nin Üçüncü Bölümünün 9. Maddesi 1. fýkrasýndaki "Ortaklýklarýn ve baðlý ortaklýklarýnýn, iliþkili taraflarý ile gerçekleþtirecekleri ikinci ve üçüncü fýkralarda yer alan iþlemlere baþlamadan önce, yapýlacak iþlemin esaslarýný belirleyen bir yönetim kurulu kararý almalarý zorunludur." hükmü gereði, Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 07.03.2017 tarih 2017/03 sayýlý toplantýsýnda onaylanmasýna ve bu anlaþmalar çerçevesinde inþaat malzemesi alým satým iþlemlerinin piyasa koþullarý göz önünde bulundurularak yürütülmesine karar verilmiþtir.
Bu anlaþmalar kapsamýnda þirketimiz ilgili þirketlerin ön talebi doðrultusunda piyasa araþtýrmasý ve tedarik yollarýnýn araþtýrmasýný yapacak ve talep eden þirketin nihai onayý sonrasýnda ise malzemeleri piyasadan temin ederek ilgili þirketlere satýþýný gerçekleþtirecektir.
Bu anlaþmalar ile Þirketimizin ana faaliyet alanlarýndan olan inþaat sektöründe faaliyetlere baþlamasý ve ayný alanda faaliyet gösteren grup þirketlerimizin potansiyeli de göz önünde bulundurularak þirketimiz faaliyetleri açýsýndan sinerji yaratýlmasý hedeflenmektedir.
Þu an eþleþmede fiyat 1.40,þeker satýcýlarýn malýný aldý 11.400 lot
12:55 seansýna bir ara 6000 lota yakýn eþleþmede 1,53 e alýþ girildi bilginize
Gördüðüm kadarýyla 1.40 dip oldu,bundan sonra hareketleri takip edeceðiz.
Eþleþme seansý için fiyatlar yavaþ yavaþ yukarý çýkmaya baþladý þu an 8600 lot alýcý var 1.41 den alýcý fazladan 1200 lot
Þu an eþleþme fiyatý giderek yükseliyor;1,44 fiyattan 8600 lot alýcý var,buna raðmen fazladan 3472 lot alýcý görünüyor,yani satýcý az,tavaný 1,68 TL bilginize
eþleþmede 12:38 itibarýyla 15.000 lot 1.41 den alýcý var,ekstradan 1750 lotda alýcý var yani alýþ aðýrlýklý,vede ortalama yukarý doðru çýkýyor,tavan 1,68
Yer Ýmleri