Tmm bunlarin niyeti belli oldu zarar yazacaklar neyse benciktim.
GT-I9301Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tmm bunlarin niyeti belli oldu zarar yazacaklar neyse benciktim.
Alim hedefim 0.90 kasadaki paralari hisse basi 81krs paravar nereye kadar duseceksin hadi bakalim
Alti yilimi yedin bi altiyil daha buralarda olacam.
METAL 4 eylül günlük
![]()
METAL 3 haftalýk takas
![]()
Ne iþ yapar firma
Eski Faaliyet Konusu
MADENCÝLÝK / KÖMÜR MADENCÝLÝÐÝ
Yeni Faaliyet Konusu
ÝNÞAATÇILIK / ÝNÞAAT MALZEMELERÝ TEDARÝÐÝ VE TÝCARETÝ
Faaliyet Konusu Deðiþikliði
METAL 26 Eylül 2018 derinlik,grafik,günlük iþlem aracý kurum daðýlýmý,takas bilgileri
Metal hisse senedi 0,8-0,85 diplerine çok yaklaþtý gibi bugün ilginç olan öðleden sonra deniz ve yapý kredi bana göre gedik,vakýf ve garantinin malýný sildi aldý ve diplerde yaptý gibi,ama tabiki iþlem hacmi az gibi görünüyor,belkide sazanýn veya býkan birinin malýný aldýlar sabýrla,yoksa isteseler herhalde tavana kadar 5-10 bin lotla çizerlerdi.
Bakalým þirket sahibiyle ilgili olumsuz bir haber olmazsa,sattýðý iþtirakin parasýný bu bilanço döneminde alýrsa vede þirketle ilgili yeni iþ iliþkileri açýklanýrsa güzel þeyler olabilir.Çünkü unutmayýn 2017 bilançosunda kar açýkladýðýndan dolayý sadece sermaye arttýrýmý kabul edilirse peþine yakýn pazarda çýkmak için baþvuracak yani normal iþlem görmeye baþlayacak,hareketlenme olunca hareketine pek yetiþilemiyor ama takip edelim bakalým,bu saydýðým olumlu þeyler olursa bayaðý beklenti yaratýr,bol kazançlar...
![]()
Yer Ýmleri