Benim beklentim 125 baz puan arttırıp faizleri 12'ye çekerler.
Benim beklentim 125 baz puan arttırıp faizleri 12'ye çekerler.
“Sağlam bir para birimi, zengin bir toplumun olmazsa olmazıdır.”
Yapı kredi , 140 bine verdiği net , aylıkta 1000 lirayı aştı... ZANNEDERİM, biraz daha faizleri yükseltirlerse, evi satıp mevduata yatıranları göreceğiz. Çünkü kira için ev yatırımı yapmak pek makul olmayacak.
Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
Hayat Hoş,Gerisi Boş .
Bu başlıkları keşfedecek, okuyacak kadar zekası olan birinin ; anlık 140 bine 1000 tl faizle avunması sizce normal mi ?
Eğer amacı fesatlık değilse, konut yatırımı ile faiz gelirini burada tartıştırmak olabilir.
Eğer iyiniyetle safça yazmışsa en kısa sürede birikimlerini aklı selim bir çocuğuna devretmesini öneririm. Bu kafayla bankalara uğrayan oldukça, bu ülkede reel faiz neden verilsin ki .
Ben 1000 lira mı yazdım? 1000 lirayı aştı yazdım... Ben ev yatırımı yapmak yerine alsa almayı tercih etmiş birisiyim. Forumda hiç tanımadığım insanlara karşı fesatlık yapacak halim yok kaldı ki...
Konutun şu dönemde iki büyük tehlikesi var...
1. Faizlerin yükselmesi,ekonominin bozulmaya başladığını gösterir. Bu dönemde düzgün kira ödeyebilecek bir kiracı bulmak zorlaşır.
2. Faizlerin bu kadar yüksek olması, mutlak suretle konut sektörünün fiyat kırmasına neden olur. Çünkü; müteahhit bir şekilde elindekini eritmek zorunda kalacaktır.
Zannımca...Faizler az daha yükselsin...600.000 liralık ev alacağına... O evin parasının faizinin yarısını kiraya yatırıp, yarısını da geçinmeye harcayacak insanlar türeyecek.
Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
Hayat Hoş,Gerisi Boş .
Yer İmleri