istedikleri kadar devre kesip devresine soksunlar cikarsinlar,giden gidiyor bir sekilde ama 2.61 den donus hareketi çok ileri derece paçozluk hissi verdi..
istedikleri kadar devre kesip devresine soksunlar cikarsinlar,giden gidiyor bir sekilde ama 2.61 den donus hareketi çok ileri derece paçozluk hissi verdi..
Gelen bedelli parasýnýn 175 milyonu Wovvo ya aktarýldý. Wovvo nun sermayesi artýrýldý ve finansal borçlarý yapýlandýrýldý. Kalan bir kýsým ile zincir gayrimenkul e aktarýldý. banka borçlarý vs. Yaklaþýk 6 milyon ile de YESIL in vergi ve diðer borçlarý ödendi.
Kasada para yok. Bu arada Wovvo nun %54 ü yesýl in oldu.
Patron hiçbir þekilde bedelliye katýlmadý ve bedelli sürecinde kuponlarý sattý. Bu yüzden de yesýl deki ortaklýðý %38 den 18 e indi. Bir nevi KY þirketi finanse etti. Bende az miktarda da olsa var ve tutuyorum. Þahsi beklentim Wovvo nun halka arzý olur mu?
Cahilce yorumlar yaptým yatýrýmýnýzý bana uyarak yapmayýnýz. Batarsýnýz
Wowwo halka arz haberi ile sadece bu kaðýdý boþaltýrlar!
Wowwo ile ilgilenirler!
Haklý olabilirsin aksini iddia etmem.
Þirket ve patronlara güven sýfýra yakýndý zaten. Hatta bölünmeden önce idi galiba 50 civarý toplu hisse satýþý gelmiþti. Orada güveni tam sýfýrladý.
Ancak sonuçta bizim de para kazanmamýz llazým deðil mi?
Doðru zamanda girerek mümkün olabilir ancak. Yükseliþlerde atlayarak ancak malýn son yatýrýmcýsý oluruz.
YESIL 0.90 lardan 12 lere kadar yükselmiþti.
O zaman kasaya bedelliden gelen 210 milyona yakýn nakit de girmemiþti üstelik.
Þu anda bedelli sermaye artýrýmý bitmiþ durumda ve þirketin kasasýna 210 milyon girmiþ durumda ve hisse fiyatý 2.05
Bana göre bu þu demek; her ne kadar 2 olsa da 0.90 kuruþa tekrar düþtü demek. Çünkü þu anda kasaya girmiþ bulundan ilave 200 milyonu düþersek eski diplerine düþmüþ kabul edebiliriz.
Diðer husus ise wowwo nun 2018 de ertelenmek suretiyle gündemden kalkan halka arz konusu. Acaba bu bedelli sermaye artýrýmý wowo nun halka arza hazýrlanmasýnýn bir ön adýmý olabilir mi? Sonuçta bu para Sermaye yolu ile wowwo ya aktarýlmýþ görünüyor.
Konuyla ilgili þirketten mail yolu ile bilgi talep ettim. Net bir cevap geleceðini sanmýyorum ama belki ip uçlarýný verirler.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Zaten risklerden de bahsettik.
klasik patron çöpü..
Önceki hafta girmiþtim ama iyi ki hemen çýkmýþým.
Bu sefer yine girdim. Kýsmet artýk.
çöplükte eþelenen tavuklar gibi birileri 3-5-10 kademeye oynayip basladigi yere donduruyorlar..vakit kaybindan baska bisey olmaz bu haliyle..
Yer Ýmleri