yarın ki müjde 2016 da kaybettğimiz hukuk devletini Yozgat açıklarında tekrar bulmamızda olabilirNeyse gaz çıksada kalyon-limak gelir garantili çıkartıp bize 2 katı fiyata ötvli kdvli satar, ben çok duygusal değilim.
yarın ki müjde 2016 da kaybettğimiz hukuk devletini Yozgat açıklarında tekrar bulmamızda olabilirNeyse gaz çıksada kalyon-limak gelir garantili çıkartıp bize 2 katı fiyata ötvli kdvli satar, ben çok duygusal değilim.
Çok uç örnekler olabilir ancak, PCR testi pozitifse kabul edilmiş en güvenilir testtir. Sadece covid-19 için değil, diğer hastalıklar için de geçerli. Aksini iddia etmek ya da savunmak kafa karıştırır ve ciddi kanıt gerektirir -ki yok-.
Pcr pozitifse, sonuç net pozitiftir...
Örnek mukozadan alınıyor ve alınan örnekteki RNA izole edilerek test yapılıyor...
Real time pcr testi çok hassas bir testtir ve çok düşük kopya sayısındaki virüsü dahi yakalar...
Hbv DNA gibi testlerde çok nadiren kronik hasta olan kişilerde farklı sonuç çıkabilir...
Covid de pcr pozitifse sonuç pozitiftir...
Valla çıldırmamak elde değil. Uzmanları dinliyorsun sanki virüs kan alalacak bizden . Sokağa iniyorsun virüs yok ne virüsü.
Sanki iki farklı gerçeklikte yaşıyorum, film mi çekiyoruz, Matrix 'te başrol oyuncusu muyum ? Bu ne lan .
Sosyal mesafeye dikkat ediyorum diye dalga geçilir oldu benimle . Şaşırdım kaldım yav.
Yakında maske kullanıyorum diye yumuşak diyecekler herhalde.
Zerre umrumda değil milletin ne düşündüğü, hemen çizgiyi çekiyorum (market, eş dost, iş yeri sokak fark etmez) . Millet uyuz oluyor ama yapacak bir şey yok. Arada her insan gibi bizimde boşluğumuza geliyor. Ama mücadele etmeden teslim olmak yok.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Bu iyiydi gerçekten...embesilin dünya görüşü embesil olması gerçekliğini değiştirmiyor,tost büfesi işleten arkadaşın dükkanını ziyaret ettim,ikimiz dede maske var dükkan küçük ama mesafe en az 3-4 metre,tam o sırada üst katta çalışan kuaför kız geldi,tabi ki maske yok,beni görünce kolundaki maskeyi ağzına taktı,kendisi arkadaşın çok eski müşterisi bende oradan tanıyorum,hadi çay söyleyin dedi,arkadaş;yahu tatilden geldin dibimde çay içeceksin ben dışarı çıkayım deyince(zaten ben dışarı çıkmıştım)ben darılıyorum böyle yapmanıza deyip gitti..
Daha sonra arkadaşın eşine;ben bu hastalığa inanmıyorum,başımızdakiler biz evlere tıkılalım onların istediği gibi yaşayalım diye bu hastalığı uyduruyorlar demiş,tamamen ters dünya görüşlerinde olmalarına rağmen aklıma nedense Dilipak geldi,oda millete dilekçe dağıtıyordu,okulda çocuğuma maske istemiyorum,aşı istemiyorum diye..![]()
Yer İmleri