-
Forum yönetimi anormal başarılı buluyorum
Önce yüzlerce binlerce adamı kitle
Sonra bi anda Serbes bırak.
-
https://ankara.csb.gov.tr/imar-baris...i-haber-226302
yeniden imar barışı gelmiş yada sürüyorduda benim mi haberim yoktu
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
turali
Aynen katılıyorum, nasıl ki ihaleleri tam hedefi tutsun diye 186 kere ihale kanununu değiştirip istedikleri kişilere verdilerse şimdiye kadar, bu ucuz kredileri alacak kişiler belirlenmiştir onlar tarafından. Onların dışında belki extradan göstermelik 3-5 kişi şanslıysa alabilir...Ben gitsem bana vermeyeceklerine eminim...
Emeklilere konut kredisi verirler mi acaba ? Yaş veya gelir sınırı nedir ? Bankayı arayıp soracağım ama, çok uzatacaklar ve durup dururken küfür ettirirler diye aramıyorum.
-

Originally Posted by
ressam
Emeklilere konut kredisi verirler mi acaba ? Yaş veya gelir sınırı nedir ? Bankayı arayıp soracağım ama, çok uzatacaklar ve durup dururken küfür ettirirler diye aramıyorum.
Küfür etmeyin efem, fırçlayın, boyayın, rütuşlayın, hafif dokunuşlarla şuraya bir de ağaç dalı çizin.
-

Originally Posted by
ressam
Sağlam bir kefil yada referans isterler
-

Originally Posted by
Sercannn
Sağlam bir kefil yada referans isterler
Eve ipotek koyacağı için hiç bir şey istemezler.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Eve ipotek koyacağı için hiç bir şey istemezler.

Hayat sigortasi isterler.
Ipotek koymasina ragmen, hukuku baypas etmek icin mutlaka istiyorlar.
-

Originally Posted by
ressam
verirler ancak sigorta primin yüksek olur
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri