-

Originally Posted by
DeliKAN
Küfür etmeyin efem, fırçlayın, boyayın, rütuşlayın, hafif dokunuşlarla şuraya bir de ağaç dalı çizin.

Bugün gezinti yaparken, bir sitenin bahçesinde oturan 3 ihtiyar gördüm. Selam verdim '' Bu sitede satlık fiyatları nedir, aidat nedir ? huzur nasıldır '' benzeri sorular sordum. Adamlar dan biri bana anlatmaya başlamıştı ki, biraz genç olanı '' siz nerelisiniz, ne iş yapıyorsunuz, nerede oturuyorsunuz, kaç paranız var'' türü sorular yağdırdı.
Salavat getirerek , '' sizin vereceğiniz bilginin de, sizinde .... '' diye saydırarak ayrıldım oradan. Memlekete bak yahu.
-

Originally Posted by
ressam
Bugün gezinti yaparken, bir sitenin bahçesinde oturan 3 ihtiyar gördüm. Selam verdim '' Bu sitede satlık fiyatları nedir, aidat nedir ? huzur nasıldır '' benzeri sorular sordum. Adamlar dan biri bana anlatmaya başlamıştı ki, biraz genç olanı '' siz nerelisiniz, ne iş yapıyorsunuz, nerede oturuyorsunuz, kaç paranız var'' türü sorular yağdırdı.
Salavat getirerek , '' sizin vereceğiniz bilginin de, sizinde .... '' diye saydırarak ayrıldım oradan. Memlekete bak yahu.
Oyledir bizim millet.
Emekliyim dersin, nereden der.
SSK dersen, eksi eksi bakar.
Ozetle bizim millet insanin zengin olanini sever.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Eve ipotek koyacağı için hiç bir şey istemezler.

Originally Posted by
Tinaz
Hayat sigortasi isterler.
Ipotek koymasina ragmen, hukuku baypas etmek icin mutlaka istiyorlar.

Originally Posted by
ayhan53
verirler ancak sigorta primin yüksek olur
Hayat sigortasında sorun yok. Zaten kredi bitene kadar yaşamam. Çocuklara borç kalmasın.
Gerçekten kredi verirseler, içi dökülen bir daire almayı düşünüyorum. Sonra benim lazlara içini süsleterek %30 kazançla satsam yeter.
-
Boşverin evi mevi efem, kredi çekip marstan bir kaç milyon metre kare arazi alın.
30 seneye kalmaz yerleşir insanlar oraya.
Hele de biz 3 şeritli yol yaptık mı oraya, müthiş rant olur.
-

Originally Posted by
dimitris
Düşük faizle kredi verseler ne olacak abi , satıcılar faiz oranına göre fiyat bindiriyor . Yüzde 1 'den almakla 0.64 'ten almak arasında bir fark yok aslında.
Cep to cep olursa sorun olmaz heralde, Adam kredi çekip karısının evini alsa mesela
YTD
-

Originally Posted by
Tinaz
Oyledir bizim millet.
Emekliyim dersin, nereden der.
SSK dersen, eksi eksi bakar.
Ozetle bizim millet insanin zengin olanini sever.

Ben genelde bu tür konuşmaları yapanlara çok ayar olduğumdan , keyfim yerinde olduğu zamanlar dalgamı geçiyorum.
- Abi ne iş yapıyorsun ?
- Kavatlık yapıyorum.
- Nasıl yani abi ?
-- Bayağı kavatlık be oğlum.
- ALLAH, ALLAH adama bak yahu.......
-

Originally Posted by
oguzvortex19
Cep to cep olursa sorun olmaz heralde, Adam kredi çekip karısının evini alsa mesela
YTD
onu yapamaz sistemden çıkıyor banka kredi vermez
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
DeliKAN
Boşverin evi mevi efem, kredi çekip marstan bir kaç milyon metre kare arazi alın.
30 seneye kalmaz yerleşir insanlar oraya.
Hele de biz 3 şeritli yol yaptık mı oraya, müthiş rant olur.

istanbuldan izmire arabayla otoban ve köprülerle gitmek 500 kağıda patlıyor burdan marsa bizimkilerin yaptığı otobana kaç para verirsin biliyormusun
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri