-

Originally Posted by
Egeli
1 dönümü adam etsin öpsün başına koysun, toprakla, bahçe ile uğraşmak vakit ve emek ister. Boşladın mı tekrar baştan başlarsın. O nedenle 10 dönüm filan benim için hayal. Bana 600 m2 ev dahil yer çok bile.
Aklında birini çalıştırırım diye bir düşünce varsa , parası o kadar bolsa bilemem.
Insanlar hayal ediyorlar, filmlerden etkileniyorlar, yaparim zannediyorlar.
Sonra gercekleri goruyor,ogreniyorlar.
O yuzden diyorlar ya, hayaller Paris, gercekler Beylikduzu diye.
-
ayvagobek abi bunlari niye anlattin.
romaya ozel ilgi duyuyorsun.
hayirdir?
romaya celal hoca da özellikle eğiliyor da ondan sordum.
-

Originally Posted by
Calibra
hayirdir?
O onu niye anlattı ben bilmiyom da dünyanın gizli yöneticisi olduğunu tahminledigim docland grek hayranı Roma değil
Çünki grek te olan eğitim sistemi
Gymnasium sonra bunun diploma alış şeklini yani abitur dedikleri şey
Direkman grek yunanindan kopyalamis
Alaman eğitim sistemine
İlgim dahili şeyler degilde biliyom
İse yararsa diye
Yoksa almanda belki Gymnasium lisesi eğitim sistemine belkide bin pişmandir o kadar bilemem artık
Çünki o eğitim sistemi yatay
Halbusu dikey olan makbul
-

Originally Posted by
Calibra
hayirdir?
Abi yeryüzünde tek bir devlet kurulmuştur, işte o devlet Roma'dır. Bugün Abd,Almanya,Fransa,Japonya da dahil bütün devletler Roma'nın klonlarıdır. Bakınız; koyduğum videonun altındaki yorumlarda ''aaaaa Osmanlı, Müslüman Roma imiş'' diyorlar.Romalı dendiğinde, Roma'nın hakim olduğu ülkelerin halkları anlaşılır. Mesela bugünün Yunanistan'ında ezici çoğunluğu oluşturan Grekler, bu halklardan sadece biridir(nedense Bizans denilince onlar anlaşılıyor). Aslında Eski Yunan Medeniyetini kuranların Greklerle bir alakası yoktur. İyonlar ve Dorlar Germen kabileleridir. Grekler adalarda yaşayan psikopat balıkçılardı. Yunan şehir devletleri güçlerini kaybettiğinde, Yunan anakarasına çıkıp egemenliği ellerine geçirdiler.
Rum demek Romalı demek. Romalı ise ırki bir ifade değildir. Romalı, kanunların üstünlüğüne inanan, geleceğe kanunların üstünlüğüne inanan bir insanın yüksek moraliyle bakan kişidir.
Romalılar, bugün Alman,Fransız ve İngilizlerin ataları olan Germen,Frak,Breton ve Galyalılara barbar derlerdi.
Yani anlatmak istediğim Romalı olmak iyidir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri