-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Originally Posted by
reha kaya
Konuları dağıtmayalım City of London, Corona, Osmanlının kökeninin Romalı olması, bahçe bakımı ve hayvancılık konularımız bunnar.
Araya cinsi latifte koyacaktım da, Mustafa bey kızıyor.

Kayseri-rum
kayser = sezar
rum = roma
bizans, roma'nın halefiydi. osmanlı da bizans'ın halefidir. dolayısıyla biz roma'nın halefiyiz anlamına gelen ünvandır.
Bu durumda sezar kayserilimiydi ?
https://eksisozluk.com/kayser-i-rum--1406431
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
loner
Normalleşme derken, bu özdisiplinden yoksun halkla neyi notrmalleştireceklerini zannediyorlardı.kaç gündür nereye baksam bu kapalı mekanda maske kuralı deliniyor.Adam otobüse biniyor, binerken maskeli içeri girince çenesinin altına indiriyor.Bu tür öküzlerin nasıl adam edileceği filan çok çetrefilli iş. Mesela adam yaya geçidini görüyor, yayaı da görüyor ama yol vermiyor durmuyor, neden çünkü ceza yok , özdisiplin toplumsal saygı hak getire. Maskesiz adam kendisine bulaşınca coluğunu çocuğunu, anasını babasını hasta edebileceğini bu kadar aydan sonra hala bilmiyor mu, eşşek gibi biliyor bence.Ortadoğu toplumlarında kamu denen mefhumun ne olduğu, neye yaradığı anlaşılamadığından şansı olan yaşar, şanssızsanız geçmiş olsun.
Bizdeni normalleşme, lisenin cuma günü bayrak töreni sonrası dağılması gibi oldu.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
-

Originally Posted by
jmk99
Uzaylılar yardım paketi attılar.
Adı da phantom cargo...
Al sana sosyoloji.
g.amed abinin anlayışı kıt olduğu gib okuması da bayağ sorunlu
ben hayvancılığın zorluğundan bahsediyorum, o 60 yıl önce nasıl becermişler diyor
60 yıl önce adam hasta olsa da karısı, çocuğu hayvan bakımından anlıyordu, bunun neresi pazıl..?
-
https://twitter.com/Veterinary035/st...701494273?s=20
fahrettin altun twitterın fikir hürriyetini kısıtlamasından bahsediyordu.İşte fikrini söylene ak korumaların saygısı, benzersiz.
-

Originally Posted by
loner
Normalleşme derken, bu özdisiplinden yoksun halkla neyi notrmalleştireceklerini zannediyorlardı.kaç gündür nereye baksam bu kapalı mekanda maske kuralı deliniyor.Adam otobüse biniyor, binerken maskeli içeri girince çenesinin altına indiriyor.Bu tür öküzlerin nasıl adam edileceği filan çok çetrefilli iş. Mesela adam yaya geçidini görüyor, yayaı da görüyor ama yol vermiyor durmuyor, neden çünkü ceza yok , özdisiplin toplumsal saygı hak getire. Maskesiz adam kendisine bulaşınca coluğunu çocuğunu, anasını babasını hasta edebileceğini bu kadar aydan sonra hala bilmiyor mu, eşşek gibi biliyor bence.Ortadoğu toplumlarında kamu denen mefhumun ne olduğu, neye yaradığı anlaşılamadığından şansı olan yaşar, şanssızsanız geçmiş olsun.
Bence, bunun ozunde devletin vatandasi adam yerine koymamasi yatiyor.
Vatandas, kendini devlete hizmet etmesi gereken biri olarak goruyor, oysa ki devlet vatandasin emrinde, bizimkinin bundan henuz haberi yok.
-

Originally Posted by
loner
Verdiğiniz linkte biraz aşağıda Saadet partisinden Temel Karamollaoğlu'nun bir videosu var, çok güzel yorumlamış son günlerdeki olayları....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-
Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasası Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı içerisinde değerlendirilemez yatırım tavsiyesi içermez yatırım tavsiye niteliği taşımadığından Yatırımcı profilinize uymayabilir. YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri