Bazi bankalar 0.79 faizle, 60 ay vade ile, 80.000 TL.ye kadar Tuketici Kredisi reklami yapiyorlar.
Bu dogrumudur, bilgisi olan varmi ?
Bazi bankalar 0.79 faizle, 60 ay vade ile, 80.000 TL.ye kadar Tuketici Kredisi reklami yapiyorlar.
Bu dogrumudur, bilgisi olan varmi ?
Tam bir Reha Gayalik bir konu, ben bi aralar Turkiyede yasiyorken bu Acun Ilicali karin agrisi ona buna reklamlarda degnekcilik yapiyordu (doritos moritos cips falan filan). Son gunlerda hemen hemen hergun sozcu gazetesinde ondan bahseden bir haber, ozel ucagi, ve sevgilileri, dahada saymak istemiyorum. Bu degirmenin suyu ona nerden geliyor, kim ona yuru ya kulum dedi de yuruyuverdi? Bizim de gozumuzun ustunde gasimiz var yavv, heckim demiyor ki yuru eyy kulum.
Isýrmaya hazýr engerek formasyonu görüyorum...SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Merhaba sevgili derinlikler, Grafik ve diðer tüm veriler dolar / tl de bugün için 7,45 olmasý gerektiðini iþaret ediyor. Ediyor amaaaa.... sistem bu durumu istemiyor. Þahsen ben de istemiyorum. Zira bir emekli olarak yapýlan zamlar bana dokunuyor. Kur farký diye en az 4 tur her þeye zam geldi. Kur gerileyince zamlar geri alýnmadý.
Þimdi bu kur bir daha 7,20 lere geldiðinde her þeye en az % 15 bir tur daha zam gelmesi muhtemel. Maaþlar ise Turist kurumu verilerine göre Yýllýk %10 artýyor. Ortalama bir sabit ücretli, her yýl en az %20 enflasyona eziliyor. ( fakirleþiyor )
Bugünlerin modasý BIST ve gayrimenkul- otomobil yatýrýmý. Bu durum Bayram sonrasýna kadar böyle gider. Sonra Erken seçim açýklamasý gelirse bahane olur ve direkt kur þoku ile devalüasyon gelir diye düþünüyorum. Seçim olmaz ise , kredi daralmasýna baðlý yine kur artýþý gelebilir. Bu artýþ sýnýrlý kalabilir.
320 bin yeni borsa yatýrýmcýsý '' kazanç buradaymýþ, biz neden daha önce gelmemiþiz '' noktasýna gelmeden BIST sallanmaz gibi. Bayramýn adý KURBAN ...... Bunlar benim sesli düþüncelerimdir, yatýrým tavsiyesi içermez.
Yer Ýmleri