-

Originally Posted by
watcher46
Sayın Egeli,hepimiz buradaydık,bu who denen çoook değerli örgüt salgının ilk başlarında maske takmaya gerek yok dedi,başka söze hacet yok,amacı doğru kendisi siyasi ve arpalık olmuş bir kurum,bir çok ülkede buna bizlerde dahiliz,vatandaş;yahu bu illet bulaşıcı,maske,eldiven şart deyip kullanmaya başladıktan sonra,onlarda evet maske takmak salgının yayılma hızını düşürür dediler,dünya çapında pandemi ilan etmekte geciktikleri için binlerce Çin li İtalya daki fuara gidip İtalyanları virüs delisi yaptı...

bu işin patlama sebebi çinliker ve dsö dür pandemi uyarısında bulunmadıalr 1 ay sonra ayıktılar ve uyarıda bulundular ama iş işten geçmişti çine gidenler çinden gidenler tüm dünyaya yaydıalr
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
bu işin patlama sebebi çinliker ve dsö dür pandemi uyarısında bulunmadıalr 1 ay sonra ayıktılar ve uyarıda bulundular ama iş işten geçmişti çine gidenler çinden gidenler tüm dünyaya yaydıalr
trump ta giderse adamlarla uğraşacak kimse kalmayacak..!!
-

Originally Posted by
realities
trump ta giderse adamlarla uğraşacak kimse kalmayacak..!!
Amerikalılar bizim gibi değil askıda fatura bırakmazlar. Mutlaka biri hesabı birine kitlerler.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII
Buranın müdavimi Eski julia hanımefendi şimdinin camoka imiş nick değişince cinsiyette değişiyor demek ki vay be işler .
Birde LGBT yasak derler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Son dakika: CNN International, DEAŞ terör örgütünün Beyrut'taki patlamayı üstlendiğini bildirdi. DEAŞ, Beyrut'ta onlarca insanın öldüğü patlamayı kendilerinin düzenlediğini iddia etti.
-
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Buranın müdavimi Eski julia hanımefendi şimdinin camoka imiş nick değişince cinsiyette değişiyor demek ki vay be işler .
Birde LGBT yasak derler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yeni mi anladın
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
dimitris
Beni evlatlık almadığına göre temiz çıkmanda sorun yok abi .

Gaya abide beni almadı zaten
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri