-

Originally Posted by
matac
Önemli olan ne yapacağını kestirmek.
Siz ne yapması gerektiğine odaklaniyorsunuz.
politika faizini yukarı çekmesini bekliyorum biraz zor ama
-

Originally Posted by
ayhan53
Blombergte bir yorumcu mb bu toplantıda pas geöecek beklentisi var dedi
Sabah izlediğimde şaşırmıştım neden böyle söylğyorlar diye jeton şimdi düştü bence piyasaya böyle bi hava vererwk faiz arttırmayacağa alıştıracaklar sonra 100 baz puan gibi bir artış yaparak bekl3ntinin üstünde artış yaptık diywrek güya piyasayı buna alıştıracaklar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
mrfatih
sorun 1-2 kuruş aşağıdan yukarıdan almak değil en tepeden almak zoruma gidiyor...2 sene daha beklemeyelim
şimdiye kadar almadınozsa şimdi niye almak istiyorsunuz doların bekareti 6.80 di oda patladı gitti ha 7.20 vardı alınabilecek diğer sevşye oda yok artık 7.40 a bakacaksın hacimli yukarı giderse belki alabilirsin yada 7.40 larda sertbi müdahale gelir 7.20 nin altına getirirler o zaman yeniden alma şansın olabilir
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
mrfatih
politika faizini yukarı çekmesini bekliyorum biraz zor ama
Önceden de inat etmişlerdi, filmin sonu iyi olmamıştı. Ama bunlar da pek ders alma içgüdüsü yok işte.
-

Originally Posted by
ayhan53
Sabah izlediğimde şaşırmıştım neden böyle söylğyorlar diye jeton şimdi düştü bence piyasaya böyle bi hava vererwk faiz arttırmayacağa alıştıracaklar sonra 100 baz puan gibi bir artış yaparak bekl3ntinin üstünde artış yaptık diywrek güya piyasayı buna alıştıracaklar
Akdeniz savaş gemileriyle dolsun, 100 puanla işin içinden çık. Bence yemez takviye satış ister. Bi 10 satış, sonra bi 10 daha ...
-
Brn görmedim ama merkezi bütçe sonuçları açıklanacaktı önemli bir göstergedir oda.
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
YapraksızYonca
bence kuru saldilar artik, rekabetci falan filan dedi çokomel prens, soyle bir 8,xx olmadikca mudahale filan olmaz sanki
7.40da tanzim satisa artik yok diyen, dolar boz kampanyasi açmayan, 7,77(su anki kurdan %5 artis)de mi müdahale edecek yoksa 7.992(su an ki kurdan %8 artis) de mi müdahale edecek..peeeh..
Bence pas geçer, bu da burada kalsın..
-
Ben olsam piyasada bu hava oluşmuş milletin wlindede dolar yıpılı yaparım700-800 baz puan artış oluşacak paniklede birileri dolarlarını bozmaya başlar doları 7 nin altına çekerim oralardanda kamu bankalarının açığını kapatır beklerim dolar en fazla tekrar 7.20 ye gelir
bir halt olacağı yok.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri