Türk Tabipler Birliði: Aktif hasta sayýsý açýklana ýn 10 katý, saðlýkçýlar tükeniyor!
Türk Tabipleri Birliði (TTB) Covid-19 izleme kurulu, 5. ay deðerlendirme raporunda benimsenen salgýn stratejisinin baþarýlý olmadýðýnýn altýný çizerek, "Salgýn kontrol altýna alýnamýyor, saðlýkçýlar tükeniyor!" görüþünü savundu.
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...eniyor-1758801
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Ankara, ulus - samanpazarý döviz bürolarýnda dolar alýþ 7,3650 , satýþ 7,46 görünce '' ne oluyoruz '' dedim. Döviz bürosundaki vatandaþ - Abi ficht negatif çýkmýþ, hastalýk yayýlýyormuþ. dedi. Ne diyon kardeþim ficht kim, ne hastalýðý , kim yayýyormuþ felan dedim ama sonra '' 100 bin dolarý kaçtan alýrsýnýz '' diye sorunca 7,39 dan alýrým dediðinde mevzuyu anladým.
Þu 2023 geleydi de rahat edeydik. Kiþi baþý 25 bin dolar. 4 kiþiyiz. Yýllýk 100 bin dolar. Ýþe gideni gondiklesinler. 100 bin dolar neyime yetmiyor.
Gaz maz dedik tosuruk çýktý, bugünleyin konu da yok.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer Ýmleri