-

Originally Posted by
Egeli
O zaman benim sevdiğim teori şu. Japonyanın yükselişine ket vurmak isteyenler çini karşısına çıkardı. Suudilerdeki petro dolar taktiğini uyguladılar. Bugün boynuz kulağı geçince yeni plan doğrultusunda
çinin karşısına hindistan, vietnam vs gibi ülkeleri çıkarıp aynı oyunu tekrar uygulamak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Siz planlayıcılar arsında iseniz elbet tartışalım sn egeli.Ama ben davostaki şu reset toplantısında neler denecek onu bekleyelim derim
))))))
-

Originally Posted by
Egeli
O zaman benim sevdiğim teori şu. Japonyanın yükselişine ket vurmak isteyenler çini karşısına çıkardı. Suudilerdeki petro dolar taktiğini uyguladılar. Bugün boynuz kulağı geçince yeni plan doğrultusunda
çinin karşısına hindistan, vietnam vs gibi ülkeleri çıkarıp aynı oyunu tekrar uygulamak.
Zaten öyle olmak zorunda.
Kagit üzerinde plan yaptin o sekilde yürüyecek diye bir sey yok.
Daima yeni durumlar ortaya cikiyor ve plan degisiyor.
-

Originally Posted by
hkm
Kimbilir belki de plan yoktur sn samreit.Ben genelde büyük olaylarda hep perde arkasında bir plan olduğuna inanırım.Davos un 2021 konusu great reset miş.Orada anlatılacak olanlara bakmak lazım adamlar baya baya bir reset planlamışlar.Dünyaya reset planlayan adamlar çinin yükselişini planlamazlar kendi haline bırakırlar kontrol etmezler diyorsanız ne diyeyim kimbilir belki de öyledir.
Kimse dünyayi kontrol edemez (henüz). Sadece yönü belirliyorlar, daha dogrusu belirlemeye ve yön vermeye calisiyorlar.
Ne zaman kolumuza, kontrol ettikleri, yasam zamani saati takarlar, o zaman olur belki.
-
Bence ulus devletlerin gücü zayıflayacak,uluslararası yeni kurumlar kurulacak,gücün çoğu o kurumlara aktarılacak,o devlet bu devlet diye uğraşmalarına gerek kalmayacak.Tek dünya tek devlet tek para tek din yavaş yavaş geçilecek,aşama aşama tabi.
-

Originally Posted by
hkm
Siz planlayıcılar arsında iseniz elbet tartışalım sn egeli.Ama ben davostaki şu reset toplantısında neler denecek onu bekleyelim derim

))))))
Resetin detayına bakmadım. Ama araştıracağım.
Ufkumuz açıldı güzel oldu. Böyle tartışmalar iyidir. Tez gelir anti tez üretirsiniz. İşkembeden olmaması için araştırırsınız, kaynak bulursunuz. nöronlar çalışsın biraz.
O egeli ben değilim
-

Originally Posted by
samreit
Kimse dünyayi kontrol edemez (henüz). Sadece yönü belirliyorlar, daha dogrusu belirlemeye ve yön vermeye calisiyorlar.
Ne zaman kolumuza, kontrol ettikleri, yasam zamani saati takarlar, o zaman olur belki.

Valla aslında o filmde olacakları özetlemişlerdi yıllar önce şimdi ne olacak diye düşünmemize bile gerek yok,durun ben bir daha seyredeyim o filmi intime mıydı adı
-

Originally Posted by
hkm
Kimbilir belki de plan yoktur sn samreit.Ben genelde büyük olaylarda hep perde arkasında bir plan olduğuna inanırım.Davos un 2021 konusu great reset miş.Orada anlatılacak olanlara bakmak lazım adamlar baya baya bir reset planlamışlar.Dünyaya reset planlayan adamlar çinin yükselişini planlamazlar kendi haline bırakırlar kontrol etmezler diyorsanız ne diyeyim kimbilir belki de öyledir.
Koronaya da el atmislar sayin hkm.
Malesef tamamen ingilizce. Google teyzeye tercüme ettirerek okumak lazim, uzun is.
https://www.weforum.org/platforms/co...tform/articles
-

Originally Posted by
hkm
Valla aslında o filmde olacakları özetlemişlerdi yıllar önce şimdi ne olacak diye düşünmemize bile gerek yok,durun ben bir daha seyredeyim o filmi intime mıydı adı
Evet, daha gecen gün tekrar izledim televizyonda
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri