-

Originally Posted by
ayhan53
şu anda dılşarıdanda geliyor antalya ve alanya belediye başkanları bile covit olmuş alanyada tüm belediye hizmetleri dışarıda çadırda verilmeye başlanmış müthiş yoğunluk varmış
Ben aşağıdaki listeye bakınca konuyu turiste bağlamadım. Daha öncesindede doğu illerinde ve konyada yoğunluk vardı
SON DAKİKA: Sünnet düğünü, kına gecesi, nişan gibi etkinliklerin yasaklandığı iller:
Adana
Ağrı
Ankara
Bursa
Çorum
Diyarbakır
Erzurum
Gaziantep
Kayseri
Konya
Mardin
Şanlıurfa
Van
Yozgat
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
ne diyecektik antalyada tüm sünnet düğünlerle birlikte bar disko müzikli eğlence yerlerini kapattık mı
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
ne diyecektik antalyada tüm sünnet düğünlerle birlikte bar disko müzikli eğlence yerlerini kapattık mı
Sende haklısın ama şu haberde var
Antalya İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, köpük partilerinin tamamen yasaklandığını açıkladı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
-
Önlemleri sadece göstermelik uygulayan, ağzını ve burnunu kapatması gerekenlerin maske ile çenesini kapadığı, hala düğün, asker uğurlaması vs yapan cahil bir toplumda covid ile mücadele olamaz. Sadece covidi kendi rezil amaçları için baskı aracı olarak kullanan yönetici müsveddeleri olur. İnsanları asgari ücretin yarısı bir paraya başka türlü nasıl ikna edebilirsiniz.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Dolar yatay seyredecek sanırım. Ne çıkmaya ne de düşmeye niyeti var gibi
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
JAS
Önlemleri sadece göstermelik uygulayan, ağzını ve burnunu kapatması gerekenlerin maske ile çenesini kapadığı, hala düğün, asker uğurlaması vs yapan cahil bir toplumda covid ile mücadele olamaz. Sadece covidi kendi rezil amaçları için baskı aracı olarak kullanan yönetici müsveddeleri olur. İnsanları asgari ücretin yarısı bir paraya başka türlü nasıl ikna edebilirsiniz.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle haklısınız.
Fakirlik bir kader değil, tercih meselesidir.
-
O bayrak buraya dikilecek
-
https://www.bloomberght.com/jpmorgan...siyesi-2262988
evet ben diğer başlığa geçiyorum
hoşcakaalınn.
5.50 mi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz