Merhaba Reha bey,
Hastane dýþýndaki konular için haklýsýnýz, üstelik abartýlý garantilerin olduðu projeler var. Bunlar milleti soyuyor.
Hastaneler için ise sanýlanýn aksine bir hasta garantisi yoktur. Konu biraz detaylý, uzun biraz.
Ancak hastaneler için sýkýntý þudur; 1. Bizim gibi bir ülkede, 25 yýl döviz riski içeren bir sözleþme uygun deðildir, sonuçta hükümete ve þirkete birþey olmaz olan millete olur. Paralar heba olur, astarý yüzünü geçer. 2. Hastaneler çok kötü planlanmýþtýr. Herþeyin bir maliyeti olduðu gözardý edilerek þirketten gereksiz birsürü þey istenmiþ, sonuçta da fatura önlerine konmuþtur. 3. Þirketlerin kar marjý da çok yüksektir. Devlette artýk liyakat kalmadýðýndan bu hesaplarý irdeleyebilecek kadro da irade de yoktur. Millet kazýklanmýþtýr. 4. Devlette böyle büyük ve kapasiteli hastaneleri yönetebilecek kapasite ve kaynak yoktur. vs. vs. bu liste uzar gider. Velhasýl, fizýbýl ve faydalý olabilecek bir proje, kötü niyet ve beceriksizlik ile birleþince marjinal faydalý ve hiç fizýbýl olmayan projelere dönüþmüþtür. Tipik bir ortadoðu manzarasý.
Saygýlar,
Özellikle Ýstanbul da hastaneye çok ihtiyaç var çoðu branþta randevu almak en erken 15 gün oda merkezi olmayan en ücra köþelerinde.
Özetle hastane sayýsý çok az
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Örneðin kan örneði vermek için 1000 kiþi beklemek minimum
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hastahane sayýnýz çok olsada doktor yoksa anlamý yok. Hasta sayýsýný azaltmak için çalýþmýyoruz. Mesela en basit örnek
meslek hastalýklarý, koruyucu ekipman kullanmaktan nefret ediyoruz. Uzun dönemde kendimizi mahvediyoruz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Nüfusu bir bölgeye yýkmanýn (Marmara bölgesi) bir çok sorunun temel sebebi olduðunu düþünüyorum. Meþhur fare deneyi gibiyiz . (Universe 25)
SM-J410F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýzmir’den nice þirket istanbula taþýndý. Ýzmirde iþler yürümüyor global olamýyoruz diye. Bizim mantýk böyledir. Önce çýktýðýn þehri terk edersin. Sonra bir sonraki neslin global olmak için amerikaya gitmek gerekir der. Ülkeyide terk eder.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Yer Ýmleri