-
Bilim dünyası şaşkın: Attan alınan antikorla Covid-19 ilacı geliştiriyorlar.
https://www.sozcu.com.tr/2020/dunya/...orlar-6025290/
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
Filyasyon çoğaldı sanırım .
Yan evdeki kadının oğlu yurtdışına çalarken testi pozitif çıktı diye eve ekipler gelip
Telefon numarasını alıp gittiler .
İstanbul’a eve dönecekti amayasaklamışlar 15 gün karantinada kal demişler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sağlık bakanlığı aralarında hizmetili teknker daire başkanı hukuk müşaviri araştırmacı vhki şöfmr memur toplam 1450 kişiyi filyadyon ekiplerine katmış bugün itibariyle
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Pscyokinesis
2.5 kilo sarımsak 40 TL Kastamonu Taşköprü sarımsağı idi bu sabah seyyar satıcı sarıyordu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eski sarımsak şu anda net fiyatı iri diş 50 daha küçüğü 30 tl öyle 2,5 kilosu 40 tl ye taşköprü sarımsağı külliyen yalan taşköprüde tarlada yok o fiyata düzenbax onlar
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
ayhan53
Eski sarımsak şu anda net fiyatı iri diş 50 daha küçüğü 30 tl öyle 2,5 kilosu 40 tl ye taşköprü sarımsağı külliyen yalan taşköprüde tarlada yok o fiyata düzenbax onlar
Başkan haklı. Cuma günü taşköprü tarladan üreticiden aldım. İri diş ve 45 tl/kg
-

Originally Posted by
BOSPOROS
Siz Almanya'dan dertli oldunuz Türkiye'nin durumuna.
Boşverin fazla düşünmeyin Mark alıcaz pardon Euro alıcaz kendimizi kurtarıcaz . 
Selam ve sevgiler...
-
A4 deyince aklınıza Audi değil fotokopi kağıdı geliyorsa fasfakirsiniz demektir 🤣🤣🤣
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
-
Sen maskeyi burna cekme abi
Bende uyarmazlarsa cekmiyom
Beyne osgijen gitmiyo yoksa
Burun kapaliyken
Maske Beni cok rahatsiz ediyo
Yeni maske projem
Burun delikleri acik olan model
Bu sayede maskeyi burnunun ustune Cek deselerde
O deliklerden nefes aliyon
Dizel motora turbo icadindan sonra en muazzam bulus
Son düzenleme : Moruk; 06-09-2020 saat: 21:06.
-

Originally Posted by
uzunvade87
En nihayetinde insani ayakta tutan bilincin evrilmesi ve buna bagli dil gelisimi sosyalite gelisimi duygularin anlamlandirilmasi....
Evrim müthiş ve ben evrimin bir Tanri kanunu oldugunu dusunuyorum.Direkt gokten adem havva inmedi Allah o derece vizyonsuz degil.yaratti ve evrimi kanun olarak kurguladi.Ve karismiyor hicbir seye.....bu böyle sürüp gidecek....
Bir gün belki tüm körler görecek tüm spastikler duzelecek genetik rahatsizliklar tedavi edilebilecek....
İnş...
Bilim gelişen, geliştikçe yenilenen, hatta bazen yeni doğrularla eski bulgulayı yanlışlayan bir alan. Bu nedenle bilim din dedğildir,söz meclisten dışarı, din yerine bilime tapınmak da doğru değildir. Tanrının hiçbirşeye karışmadığını söylemek için, bazı tecrübeleri yaşamamış olmak veya görmezden gelmek gerekiyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri