Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ben bir ev satýp o parayla iki ev aldýlar demedim. Evi sattýlar. parayla ayrý ayrý eve girdiler. Ama evin deðer artýþýndan faydalandýklarý için ikinci evi çok çok rahat aldýlar dedim.
Ayrýca 1 ev satýp 2 ev alan arkadaþýmda oldu. 2 yýl önce Mecidiyeköydeki evini 500 bin liraya sattý. Beylikdüzünde 250 bin liralýk 2 ev aldý. Þimdi o evlerde ikiye katladý.
Þimdi hem iki evi var hemde kira geliri var ayrýyeten.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
1 elma satýp, 2 armut almýþ .
eskide olsa mecidiyeköyü tercih ederim...Bir dönüþüm gelir bir þey olur dairesi yenilenir...beylikdüzündeki prim potansiyeli mecidiyeköyden her zaman düþüktür...Çünkü beylikdüzünde arz fazlasý onbinlerce daire var mecidiyeköyde arsa yok...
Yer Ýmleri