Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
Teþekkür ler öncelikle.
Þu an ikinci el otomobil alýnabilir.(fiyatlar uygun, Çünkü kimsede para kalmadý.Herkes takas tukas bir þeyler yapmaya çalýþýyor)
Ancak ben olsam 20 bin den yukarý para baglamazdim arabaya.Nakit candýr.
Kendi arabamý bile satýp (2012 model) model düþürerek Nakit yaratmayý düþünüyorum.
Arabanýn yýllýk masraflarida çok.
1)vergisi yýllýk 1100,00
2)sigorta 820,00
3)muayene 350,00(egzoz emisyon dahil)
4)yýllýk bakim masrafý.yaklaþýk 1000,00
Bunlar cebimden çýktýktan sonra...😃
Þimdi kontaða basabilirim.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Pardon "devrim" arabasý gibi yakýt almayý unuttuk.
60lt mazot x 4,70......
Küllüm þemsiye.
Sent from my HTC Desire 816 using Android mobile app
Ben Kiralýk Bmw 1.16d joy plus kullanýyorum
anahtar teslim fiyatý 160 binlerde gözüküyor
http://www.bmw.com.tr/tr/fastlane/bm...1ldGVyLnNlcml9
Aylýk 590 euro (kdv dahil ) senelik 25.000 km limiti ile yakýtýný koyup biniyorum ...
Avantajlýmýdýr bilmem ancak ben banka kredisi kullanmýyorum ...
160 bin liranýn ticaret yapýyorum senelik %15 maliyeti olsa 24.000 bin liraya geliyor .
arabanýn her sene deðer kaybý var
bakýmý kaskosu trafik sigortasý
lastik deðþimi
ayrýca ödediðim kirayý masrafa atýyorum
Ýyi güzel dolar uzerinden hesaplamak da türkiye de pesin paraylakac kiþi konut aliyor ben 2012 yilinda 135 bin e ist sileden sýfýr daire aldim su an 350 bin civari aldiginiz yer oradaki lokasyon cok önemli ic anadoludan alirsaniz evi kesin diger ekonomi araclarina göre kesin zarar yazar her zaman gelisim bölgesindeki arsa iyidir cok cüzzi bir fiyats 3~4 daire getirebilir birazda þans kýsmet
Üstat Bence hemen satýn 350 veren varsa ...
Nedenine gelince Þile tarzý yerler Genelde yazlýkçýlarýn oturduðu lokasyonlar oluyor . Ýnsanlar sýkýþýnca Ýlk önce oturduklarý yeri deðilde ikinci konutlarýný satýþa çýkarýr. Yani Ýstanbul Grip olsa Þile aðva felç olur ...
Sonuç olarak lokasyonda otursanýz bile Ýstanbul'a göre kýþ faktörü yüzünden kira çarpaný çok yüksek satýp nakite geçip beklemek Ýstanbul içi nakit para ile fýrsat beklemekte iyi bir alternatif .
Bilginize
aynen.. benim oturduðum ev mesela en az 1,5 milyon dolar eder, lakin þimdi satmaya kalksam yarý fiyatýný bile veren çýkmaz, ama bu onlarýn sorunu çünkü ben zaten satmaya kalkmayacaðým
ama dolar geçen haftadan beri 6-7 kuruþ düþtü, evimin deðeri azaldý, nerden baksan 100K zararým var..
Yer Ýmleri