Bu topiðe bir iki kelamda biz yazalým. Ýstanbul'da çalýþan biri olarak üniversite de okuduðum ilk sene yurtta kaliyordum. Yaþadýðým bazý saðlýk problemleri sebebiyle ailem en uygun seçimin istanbul'da ev alýp beni rahat ettirmek olduðunu düþündü yurtta kalmaktansa. 2010 senesinde Ýzmir'de ki Evlerimizden birini satýp Beþiktaþtan 2+1 ev satýn aldýk o dönemde 135 bin tl ye. Eðer bir insanýn gerçekten kalacak yere rahat edecek yere ihtiyacý varsa ev almak hiçbir zaman kötü bir tercih olmaz. O süre zarfýnda bunun gerçekten faydasýný gördüðümü söyleyebilirim. Fakat 8 sene sonra bu sene için evi satmayý düþünüyoruz hem benim iþ deðiþikliði hem de ufak bir aile þirketi kurmak için ama yaklaþýk 10 aydýr elden çýkaramadýk. Bazý emlakçýlarla konuþtuk ve bazý sitelerin yaptýðý metrekare fiyati, emlak konut deðeri hesaplama uygulamalarinin da altýnda fiyat istememize raðmen elden çýkaramadýk altýný cizeyim zemin ya da bodrum olmayan balkonu olup her odasý aydýnlýk istanbulun göbeðinde ki bir ev için. Kendi kiþisel gözlemim Ýstanbul'da ciddi bir sýkýntýnýn olduðu yönünde. Son olarak eðer insanýn ihtiyacý varsa alýp oturmali. Fakat yatýrým için düþünen varsa alým ve satým zamanlarýný iyi belirlemeli
SM-E500H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

))))E yanlýþ oynuyorsun da demezsiniz, habire para kaybetsin masadan kalkmasýn diye dua edersiniz.Bizim gavurlarla dansýmýz da buna benziyor bence.AKP gitsin istemiyorlar bence

Yer Ýmleri