rezillikler hýz kesmiyor..
þu aþaðýdaki gazete haberine göre vatan, millet gibi kutsal duygularý sömüren ilkel bir zihniyet var.
good vs evil savaþý devam ediyor..alýntýdaki son cümleye dikkat.. eðitim savunma gibi alanlardaki politikalarýn kamu finansmanýnýn saðlanabilmesi hedefleniyormuþ !!!! sömürüye bakk. ülkenin finansmaný için rant alanýna mý ihtiyaç var..bu kadar vergi veriyoruz bunlarý bu eðitim / savunma gibi konularda harcamýyormusunuz ????
"evil" (kötülük) þu anda kazanýyor gibi gözüküyor..istedikleri emlak kanununu, istedikleri rant oluþumunu çýkarabiliyorlar.. kimin sayesinde: halk umursamadýðý için bu rezilliklere imza atabiliyorlar..
---------------------------------------
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...lamaz-40749691
Çevre ve Þehircilik Bakanlýðý nýn Niþantaþý'ndaki Marmara Üniversitesi arazisine (Amerikan Hastanesi'nin arkasý) rezidans ve AVM yapacaðý ortaya çýktý.
Gazeteler dün tarihi sit alaný içinde yer alan kampusun 26 dönümlük arazisinin imar planýnýn, Çevre Bakanlýðý tarafýndan konut ve ticari birimler yapýlmak üzere deðiþtirildiðini yazýyorlardý. Kat sayýsý 10, ticaret alanýndaki yükseklik sýnýrý da 5 kat olarak olacak.
TOKÝ bir arsaya göz koydu mu, kimsenin yaþýna bakmýyor. Hemen arsa sahipleri ile bir protokol imzalýyor. Bu yeni olayýn, plan açýklama raporunda 2016 yýlýnda Maliye Bakanlýðý, Milli Savunma Bakanlýðý, Marmara Üniversitesi ve TOKÝ tarafýndan imzalanan protokolün amaç ve hedefleri baþlýklý bölümünde ne dendiðini biliyor musunuz?
"Eðitim, öðretim, araþtýrma ve savunmaya yönelik belirlenen politikalarýn kamu finansmanýnýn saðlanabilmesi amaçlanmaktadýr."

Yer Ýmleri