abd de satýlacak ev kalmadýðýndan emlak vergilerini arttýrmýþ olabilir mi ??????
yoksa , verdiði hizmetin karþýlýðýný mý alýyor ????
blablabla
Balon 1 yýl içinde patlayacaktýr, nakitte fýrsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatýrým yapmak mantýklý
faizler insin, þimdi almak mantýklý deðil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarýnýn uçtuðu ortamlarda ev almak doðru deðildir, beklenmelidir.
Ýstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatýrýmý her zaman karlý bir iþ olacaktýr.
abd de satýlacak ev kalmadýðýndan emlak vergilerini arttýrmýþ olabilir mi ??????
yoksa , verdiði hizmetin karþýlýðýný mý alýyor ????
blablabla
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
4 ay önce 480bin tl alayým mý diye düþündüðüm evi almadým. Paranýn bir kýsmýný dolar yaptým. Þimdi 15 bin zarardayým ayný eve 550 istiyorlar. Bu balon ne zaman söner. Tahmin etmek güç.
LG-H815 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
emlak vergilerinin el mahkum artacaðýný ben de tahmin ediyorum.
Ancak bu devletin "hele þu evleri satalým sonra emlak vergisini gömeriz bunlara" gibi bir politikasý nedeniyle deðil daha çok tulumbada su kalmadýðý için el mahkum yapýlacak.
Devletin herkesi emlak sahibi yapayým gibi bi politikasý yok. Inþaat arttýkça rant kazaniyir bu da politikacilarin iþine geliyor.
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatta artirmazlar
Insan bindigi dali asla kesmez
Turkiyede emlak vergisi artirilamaz. Halk isyani cikar yikarlar orayi
hele hele batidaki gibi gercek degerinin %2-3-4 gibi oranlar asla. Ic savas cikar kan govdeyi goturur
Ufak bir ornek verelim
Annemin oturdugu 87 yapimi dokuntu kooperatif apartmani 700 bin TL ediyor
Sen simdi emekli maasi 2000 TL olan kadindan 14-17 bin TL vergi istersen bu su demek
Paran yoksa Istanbul da yasama git Izmirde yasa demek
Bizim Turk insani bunu asla Kabul etmez. Herkes Istanbula layiktir ve 89 milyon insan Istanbula sikisacaktir
satamadikca fiyat artiriyorlar demekki
GT-I9500 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,5 liralik benzini 5 liraya almayý kabul etmediði gibi mi?
Diðerköprülerden 5 liraya geçerken yeni köprüden 3 katý fiyata geçmeyi kabul etmediði gibi mi?
Bak ne diyorum tulumbada su bitti bitecek.
Satacak bi ptt bi caykurdan baþka biþey de yok!
Geçenlerde hanýmýn koye gittim eskiden þarýl þarýl akardý kaynak suyu. istedikleri gibi kullanýr para vermezlerdi.
Bi de ne göreyim yollar kazýlmýþ evlere su saati takýlmýþ. Bundan sonra demiþler kaynak suyu falan yok.
Belediye suyu alýp parasýný vereceksiniz.
Niye dedim? Adam passat mi çeksin yanlarýna dediler😂😂😂
SM-A710F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri