Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım
- Oylayan
- 344. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
-
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
-
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
-
ömür boyu alacak param olmayacak
-
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
-
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
-
avusturya'dan bildiriyorum. burda yasayan comarlarin ( tokat, yozgat, aksaray'dan buraya gelmis garip kisiler) cogu fabrikalarda surunurler, 2 odali evlerde yasarlar ama aylik 2000 euro kazanirlar kisi basi. bir ailedeki birkac kisi birden calisir. aylik rahat 5-6 bin kazanirlar. bu adamlarin 30 sene calistiklarini dusunun. ve her birinin istanbul'da ya arsasi ya da topragi var.
ve adamlar halen deli gibi ev ariyorlar. vorarlberg bolgesindeki 2 odali 50 metrekare evleri 200 bin euroya almak yerine istanbul'dan 800 bine guzel daire aliyorlar. fiyatlar tabi yukselir.
eksiden..
-
Haziran da konut satışları geçen yılın aynı ayına göre %8,1 düşmüş...geçen yıl 15 temmuz etkisi olan temmuz-eylül arasını dışarda tuttuğumuzda son yılların en büyük yoy düşüşü.
http://www.paraanaliz.com/2017/ekono...1-dusus-14224/
-
Ispanak 6 lira,armut 7 lira,domates 5 lira....yuh ne taş mı yicez biz,eti satıyorum,tavuk yiyecegimede ton balığı yerim
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
etnaxy
Ispanak 6 lira,armut 7 lira,domates 5 lira....yuh ne taş mı yicez biz,eti satıyorum,tavuk yiyecegimede ton balığı yerim
MI 5 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bunu soyledigime inanamiyorum ama bircok meyve ve sebze ABD de , Istanbula gore ayni yada daha ucuz
Hakikaten inanilmaz bir durum
-
-

Originally Posted by
Ahmetg
bunu soyledigime inanamiyorum ama bircok meyve ve sebze ABD de , Istanbula gore ayni yada daha ucuz
Hakikaten inanilmaz bir durum
İstanbul bedava.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
-

Originally Posted by
Cautionary
bayram tatili vardı haziran'da ondandır..
temmuz'da telafi eder, çünkü geçen seneki bayram tatili temmuz'a denk gelmişti..
-
Projelerde satış rakamları çok kötü. yeni bir teşvik verilmek zorunda. muhtemelen kdv yi indirecekler diye düşünüyorum. bu satış rakamlarıyla yaz mutahitler için çok sıcak geçiyor olmalı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri