Sayýn Cinali ,
Son takas da DEUTCHE 3.8 MÝLYONU Citye virnanladi..
Daha onceden de City deutcheye 7 milyon virmanlamisti..dediðiniz fark ondan sanirmMI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn Cinali ,
Son takas da DEUTCHE 3.8 MÝLYONU Citye virnanladi..
Daha onceden de City deutcheye 7 milyon virmanlamisti..dediðiniz fark ondan sanirmMI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þimdi baktým Weiser in malý %4.75 azalmýþ son bildirimde,80.000.000*0,0475=3.800.000 lot.Yani Doçeden Citiye yapýlan virman kadar tam olarak.Citideki malý da Akyatýrým üzerinden satýyorlar.Bugün üçüncü gün.
cinali kardeþ senin ve HEG kardeiþimin görüþleri benim için çok deðerli onun için bilginiz olsun ona göre yeni bir yorum getirin diye yazýyorum ortada gizem yok herþey açýk sanýrým eksik bilginiz var bunu gördükten sonra sizlerden yeni bir yorum bekliyorum çünkü baya bir uðraþ verdiniz saðolasýnýz þirkette nama yazýlý% 1 imtiyazlý hisse var buda sanýrým yüksel kardeþin düþünsene 1985 de þirketi kuracak 2003 de halka arz edecek ve biri gelip hisseleri toplayýp þirketi ele geçirecek bu adam öyle yaþ tahtaya basarmý sence bu arada tüm þirketlerin iötiyazlý ve normal hisselerini kap/ bist þirketleri/ tüm þirketler/ ilgili þirketi seçtikten sonra/ genrl bilgiler/ sermaye ve ortaklýk yapýsý altýnda görebilirsiniz..
Borsada takaslar illüzyondur. Nasýl göstermek isterlerse, öyle görürüz.
Yer Ýmleri