Ben böyle adý birþey görmedim git cezayý serefsize kes hisseyi neden burute soktunuz yok arkadaþ borsada bezdim
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben böyle adý birþey görmedim git cezayý serefsize kes hisseyi neden burute soktunuz yok arkadaþ borsada bezdim
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Bu patronda var çakallýk elindeki ürünün birini KAP'a vermiyor neden malin hepsini alacak adi
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Elimde 3 hisse 2 si tavan 1 tabana gidiyor sqtarsam ********im patron ve spek tayfasi
Nakit kraldýr.
Bu haber 7 Haziranda Þirketin de Üyesi olduðu SAVUNMA HAVACILIK UZAY KÜMELEME DERNEÐÝ'Nin Web sitesi tarafýndan paylaþýldý.
Gerel'in bunun gibi hazýr 6 tane daha ürünü var. geri kalan ürünlere http://www.virusendstop.com sitesine girip katalog kýsmýný týklayýpp ulaþabilirsiniz.
Kataloglar hem ingilizce hem Türkçe hazýrlanmýþ.
Peki en kritik soru bunlar hakkýnda KAP ta bir bildirim var mý?
Ne yazýkki yok.
kendi öngörüm/görüþüm:
eðer kapalý alanlarda virüsle beraber yaþayacaksak bu tip virusu önleyen/öldüren cihazlara ihityaç var.
Dün koreli ortak firmamýzýn geliþtirdiði 2 tane Violed teknoloji kullanan basit þekilde tasarlanmýþ dezenfeksiyon cihazlarýný tanýtacaktým. ama insanda araþtýrma isteði býrakmadýlar..
Herkesin gözü tabanda , benimse tavanda![]()
Citibank takasý 348.000 artý ve 962.000 olmuþ . Takas bakabilecek olan var mý?
al/sat/yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri