Bürütün cezasýnýn ilk gününe göre,iyi yerden kapatýyor maþallah.
Allah kazancýmýzý bereketli,hayýrlý olmasýný nasip etsin inþallah.
Bürütün cezasýnýn ilk gününe göre,iyi yerden kapatýyor maþallah.
Allah kazancýmýzý bereketli,hayýrlý olmasýný nasip etsin inþallah.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
Sabah verenlerin malýný aldým korkuyorlarsa neye alacaðýný arastirsanlar ben güveniyorum hisseye sonuna kadarda bekleyeceðim. kapta bir tane haber gelsin yeterli bize geçmiþ olsun arkadaþlar.Panik yapým satanlarada geçmiþ olsun ...
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Ben de girdim bugün beklentisi ne
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
KAP: GEREL [ ] GERSAN ELEKTRÝK TÝCARET VE SANAYÝ A.Þ. Yeni Ýþ Ýliþkisi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/850469
Dosyalar:
Yeni Ýþ Ýliþkisi 2020-06-10
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
Ýngilizce
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi? Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi 09.04.2018-13.04.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý? Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Yeni Ýþ Ýliþkisine Baþlanan/Baþlanacak Kiþinin Niteliði Müþteri (Customer)
Müþterinin/Tedarikçinin Adý Soyadý/Ticaret Unvaný Mat Analitik Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ.
Varsa Müþterinin/Tedarikçinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Gelir Tablosundaki Net Satýþlar/Satýlan Mal Maliyeti Ýçindeki Payý -
Varsa Müþterinin/Tedarikçinin Ortaklýðýn Kamuya Açýklanan Son Bilançosundaki Ticari Alacaklar/Borçlar Ýçindeki Payý -
Ýþ Ýliþkisinin Baþlamasýnýn Öngörüldüðü Tarih 2020-06-10
Varsa Sözleþmenin Önemli Koþullarý Yoktur.
Yeni Ýþ Ýliþkisinin Ortaklýk Faaliyetlerine Etkisi Ciroya olumlu katký saðlayacaktýr.
Açýklamalar
Açýklama Gersan ile Mat Analitik Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ. arasýnda UVC Led Armatürlerinin
üretimi ve satýþý iþlerini kapsayan toplam bedeli 4.000.000,00 USD tutarýnda malzeme imalat ve satýþ sözleþmesi imzalanmýþtýr. Söz konusu sözleþme
kapsamýnda teslimatlar sözleþme tarihinden itibaren 2 yýl içerisinde gerçekleþtirilecektir.
Bu açýklama Mat Analitik Danýþmanlýk Hizmetleri A.Þ.'den alýnan 10/06/2020
tarihli izne istinaden yapýlmýþtýr.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Gersan ile mat analitik danýþmanlýk arasýnda uvc led armatürlerinin üretimi ve satýþý iþlerini kapsayan toplam bedeli 4.000.000 dolarlýk sözleþme imzalandý
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri