Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Bir kumaþ uretecegim diyen þirketin yani Yunsanin da tavan olmasindan sonra elinde hazýr ürünleri olan bu sirkete Patronlarýn ve Spekin bu þirkete haksýzlýk yaptýðýni düþünüyorum.
Herkese bol kazançlar.
MI MAX 2 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdaki ürünlerin sadece virüs korumalý plastigini ürettim dese 10 gün tavan olurdu. ;)
Ama koronaya ve virüslere karþý kullanabilecek UV cihazlarýný uretirsen eksi olursun..
TAMAM.
Son düzenleme : HEG; 11-06-2020 saat: 16:44.
Perþembe den beri kimseden ses yok, bu iyiye iþaret iþte.
Günlükçüler haftalýkçýlar bi gitsin artýk da yolumuza bakalým.
vay be elekrik alamýyor millet gerilen de yok twitterda![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yeni bir ihale daha kazanmýþ geçen seferki gibi yapmadý bu olumlu
VIA_G4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
Yer Ýmleri