Erkan Ýzgi yönetim kurulu baþkaný
Olmuþ yorum yapan kimse yok
Herkes sattimi
Erkan Ýzgi yönetim kurulu baþkaný
Olmuþ yorum yapan kimse yok
Herkes sattimi
la þirketteki üstün zekalýlar nesýl þirket bilgi formu atýyorsunuz þimdi ERKAN ÝZGÝ nin temiz adýný sahtekara mý cýkaracaksýnýz...ERKAN ÝZGÝ ÝCRADA GÖREVLÝ DEÐÝL MÝ ? GENEL MÜDÜRLÜK KÝM *DE... ADAM GÝBÝ KAP ATIN LAN GEVÞEKLER ÝCRADA GÖREVLÝ AYNI ZAMAN DADA GENEL MÜDÜRLÜÐÜ ÜSTLENECEK DÝYE YADA KÝM GENEL MÜDÜRSE ONU YAZIN ..Y.T.D NE ZAMAN DANDÝK BÝR ÞÝRKETTEN KURUMSAL ÞÝRKETE DÖNECEKSÝNÝZ HERHALDE KY Ý DOLANDIRMAKTAN ZEVK ALIYORSUNUZ... HADÝ ERKAN BAÞKAN DÜZELTÝR SU KAP HABERÝNÝ Y.T.D
biraz twet okkuyum dedim baktým sallamacý pardon salcý youtube kanalýnda konuþmuþ aselsan filan demiþ twetýr da ne kap yok diye soruyorlar yazdým yanlýþ soru 2021 aselsanla yaptýðýnýz iþbirliðinin sonucu ne oldu diye sormalýsýnýz dedim adam daha kap bekliyor ahanda salcýnýn dediði aselsan anlaþmasý yýl 2021 Açýklamalar
Þirketimiz ile Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Þ. arasýnda Aselsan için AC Þarj Cihazlarý Üretimi konusundaki Çerçeve Sözleþme için gerekli teknik dokümanlarýn oluþturulmasý'na yönelik olarak taraflarýn yapacaðý görüþme ve çalýþmalara zemin yaratýlmasý amacý ile anlaþma imzalanmýþtýr..y.t.d sonra yatýrýmcýyý bir süpriz bekliyordu ne mi) onuda siz bulun .y.t.d
þirket bilgi notuna göre saðlýk sorunu yaþayan yüksel kardeþ icrada görevli,kýzý icrada görevli ,fabrika müdürü neþat icrada görevli nerdeyse fabrikanýn bekcisi bile icrada görev alacak EEEE ERKAN ÝZGÝ BEY YÖNETÝM KURULU BAÞKANI OLARAK SÝZÝN GÖREVÝNÝZ NE SADECE BÞKAN MISINIZ) ACELE CEVAP BEKLERUK KAP TA GÖREV NE GÖREV .ÝCRADA GÖREVLÝ OLMAYAN YÖNETÝM KURULU BAÞKANI MI OLUR? SANKÝ GERSAN KURUMSAL BÝR ÞÝRKETTE
) Y.T.D ...CEBÝMÝZE GÖZ MÜ DÝKTÝNÝZ ALO Y.T.D
https://www.kxan.com/business/press-...c-information/ MAÞAALLAH GERELLE ÝLGÝLÝ O KADAR SAÐLAMSINIZ KÝ KÜCÜK YATIRIMCI HER ÞEYÝ ÝÞ BÝTÝP HÝSSEYÝ KÜCÜK YATIRIMCIYA KAKALAMA ESNASIDA DUYOR BU TESADÜF MÜ . Y.T.D su advercharge ile yaptýðýnýz anlaþma icsel bilgi ya bu yýl icin teslimatlar baþladýmý @erkan izgi bey y.t.d beklik en son kücük yatýrýmcý mý duyacak bakalým y.t.d
Son düzenleme : ixsir4; 02-08-2023 saat: 13:00.
Bir zamanlar dutluktu [emoji4]
SM-M315F cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir...
*Gersan Elektrik'in vergi dairesine sunduðu tabloda 6 aylýk dönem net karý 89.131.160 TL
Yer Ýmleri