Oyak yatýrým brisa için 2021 net kar tahmini 855 2022 icin 1033.Resmi sitesinden inceleyebilirsiniz.Hayal kurmayalým derken kastettiðim buydu.
Oyak yatýrým brisa için 2021 net kar tahmini 855 2022 icin 1033.Resmi sitesinden inceleyebilirsiniz.Hayal kurmayalým derken kastettiðim buydu.
Ben bu sene bedelsiz vereceðini düþünüyorum
Sebebi nedir acaba bedelsiz verme düþüncenizin?
Pek bi alaka bulamadim ben ama dediklerinizle ilgili.Ýnþallah diyelim.Benim þahsi görüþüm 2025 ve sonrasý bedelsiz potansiyeli girer devreye.
Belirttiðim oran bedelsiz potansiyeli hesaplamak için. Þu anda üretim maliyetleri çok düþük türkiyede, Bridgestone ve sabancý ek yatýrým kararý alacaktýr diye bekliyorum, Bridgestone un tüm fabrikayý almasý da baþka bir seçenek bence.
Doðrudur verdiðiniz oran fakat brisadan daha yüksek oranlý þirketler var bu kategoride o yüzden ben brisa icin daha erken olduðunu düþünüyorum.(2025) Ek yatýrým konusunda sizinle ayný fikirdeyim.Uzun vade için olumlu,ama kýsa vadede bilançodaki net kârý olumsuz etkileyecektir.Bridgestonenun tüm fabrikayý alma konusunda beklentim yok mümkün görmüyorum.
Yer Ýmleri