Patlak olmayý da þöyle izah edeyim...
"BRÝSA BRIDGESTONE SABANCI LASTÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.
II.14.1 SAYILI TEBLÝÐE ÝSTÝNADEN HAZIRLANMIÞ YÖNETÝM
KURULU FAALÝYET RAPORU
74
Üst düzey yöneticilere saðlanan hak, menfaat ve ücretler, toplu olarak ilgili dönem finansal tablo
dipnotlarýnda yer almaktadýr. Bu kapsamda 31.12.2022 tarihinde sona eren on iki aylýk dönemde
ödenen maaþ ve ücretler toplamý 46.569,8 bin TL (2021: 18.068,3 bin TL)’dir."
Yani, 2021 den 2022 ye maaþ ve ücretler 2,577 kat artarken, biz yatýrýmcýlar (hisse sahibi olup küççük patron sýfatý taþýrken)
2021 de 202,79 tl olan Brüt kar payý sadece,1,77 kat artarak 360,00 TL olabilmiþtir..
Ne yani, iþçinin parasýný ödeyip, eve giderken cebinde 5 parasý kalmayan Patron ' muyuz. ?
Yemezler...
Þu anda Aksaray %100 kapasite ile,Ýzmit %98 kapasite ile çalýþmakta.2022 yýlýnda 14 milyon lastik satýlmýþ.Bu yýl kamyon ve otobüs gibi aðýr vasýta lastiklerine aðýrlýk verildiði gelen haberler arasýnda..Zira,bu ürünlerde kar marjý otomobil lastiðine göre 7 kat fazlaymýþ.Ýktidar ticari araçlarda ÖTV muafiyeti getirdi gün itibariyla..Bu da bu araçlara olan talebi artýracaktýr,dolayýsýyla brisa için olumludur.2022 karýmýzýn,2023 yýlýnda artan enflasyon ve kamyon ve otonbüs lastiklerindeki kar marjýnýn çok iyi olmasý nedeniyle net 4 milyar tl bir kar beklentim var..Bu kar oluþursa eðer,HBK 13 TL civarý olmakta,FK 10 alýrsak,2024 þubat ayýnda hisse fiyatýnýn 130 tl olmasý olasý kanýmca..
2. konu,sismik izalatör üretmek için giriþimleri olabilir..Zira japonyada bu pazarýn %55 ile hakimi ortaðý brigstone var..Bu inanýlmaz bir katký saðlar þirkete..bu konununda olacaðýný ümit ediyorum..
Ýlk çeyrek bilançomuz gelsin yeniden etüd edelim bakalým enine boyuna..
Þirketi beðeniyorum,pazar problemi yok,hasýlat artýþý var her çeyrek,buna paralel kar artýþý var..
bekleyip görelim bakalým..
PATLAK LASTÝK, bu kadar satýyonda, Stoklardaki akümülasyon nedir ?
bi taraflarý PATLAK.....
Yer Ýmleri