-

Originally Posted by
kuluçka
evet INDES den bahsediyorda, hisse adı vermek yasak değil niye böyle esrarengiz davranıyorsunuz anayamadım.sermaye-ödenmiş sermaye- kar-ciro falan yazıyonuz hisse adı yok. müneccim değilim,550 hisseyede tek tek bakamayacağım için pas geçmek zorunda kalıyorum. adınıda yazında uğraşmayalım.
valla bende anlamadım, forumdaşımız öyle başladı öyle gitti.
biz yasakları yasakladık.
-
-

Originally Posted by
kuluçka
evet INDES den bahsediyorda, hisse adı vermek yasak değil niye böyle esrarengiz davranıyorsunuz anayamadım.sermaye-ödenmiş sermaye- kar-ciro falan yazıyonuz hisse adı yok. müneccim değilim,550 hisseyede tek tek bakamayacağım için pas geçmek zorunda kalıyorum. adınıda yazında uğraşmayalım.
Ne bileyim öyle yazdım sn Dobra hemen anladı hangi hisse olduğunu...Vaya con Dios...
-

Originally Posted by
dobra
Bu firmyı sanayi firmalarıyla karıştırmayın, karşılaştırmayın, firma al sat çı firma, bir nevi hamallık amelelik yapıyor
cirosu onun için çok yüksek.
Tüm bu söylediklerimden sonra firma temel veriyle en güzide firmalardan birisi.
neden gitmez, onun cevabı bende yok
en son batık firma dediğim firmaya karşı bile çok daha fazla kaybettirdi bana.
Selec te aynı şekilde hamallık yapmiyormu?Vaya con Dios...
-

Originally Posted by
Çalı arkasından orta
Selec te aynı şekilde hamallık yapmiyormu?Vaya con Dios...
zaten selec için demiştim, ikisi de hamal.
ikisininde gitmesi gerek.
-

Originally Posted by
Çalı arkasından orta
Ne bileyim öyle yazdım sn Dobra hemen anladı hangi hisse olduğunu...Vaya con Dios...
diyorumya yakında firma çalışanlarının seceresini çıkaracak.
-
https://www.ensonhaber.com/gundem/si...sinirinda-ucus
Bu coğrafyanın amiralliğine doğru ilerlyoruz emin adımlarla.
-

Originally Posted by
dobra
Bir zamanlar Natonun en güçlü ordusuyduk, şimdi daha güçlü ve kendimizin bir ordusu var...Ordular ilk hedefiniz Akdeniz'dir ileri ...G.M.Kemal. O günlerde,acaba şimdiyi mi gördü! Çünkü o tarihte Akdeniz'e bir taaruzumuz yoktu. Allah'a emanet ol şanlı TÜRK ordusu....
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri