-

Originally Posted by
umk
evet kadın fıtratı bu soylediginizde ihtimal dahilinde.ısin garibi calistigim kurumda bir yoneticimizde benim durumdan habersiz kendiside benimle ayni durumda benden yardim istiyor bu parayı nasıl soyleyeyim diye[emoji848][emoji848]
sm-g610f cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
umk
eşler arasında gizli saklı olmaz, hatun benim aldığım nefesleri sayar desem tabi ki abartmış olurum, önce şu millet borsada güzel kazanıyor diye konuya gir, bir nabzını ölç, e oda haberleri dinliyor olanı biteni görüyordur, baktın piyasaya girmeye yatkın, sürpriz dersin olur biter.
Benim hatun sizleri bile tanıyor yaw.
-

Originally Posted by
dobra
umk
eşler arasında gizli saklı olmaz, hatun benim aldığım nefesleri sayar desem tabi ki abartmış olurum, önce şu millet borsada güzel kazanıyor diye konuya gir, bir nabzını ölç, e oda haberleri dinliyor olanı biteni görüyordur, baktın piyasaya girmeye yatkın, sürpriz dersin olur biter.
Benim hatun sizleri bile tanıyor yaw.

Çok iyi ya
-
Selecin bugünkü takası heyecanlandırdi beni
Credit Suisse 522 bin lot alim yapmış hemde satışı sıfır
-

Originally Posted by
34jose34
Selecin bugünkü takası heyecanlandırdi beni
Credit Suisse 522 bin lot alim yapmış hemde satışı sıfır
forumdaşım
credit'in herhangi bir tahtada gün içinde kemiksiz almayışına şahit olmadım, elbette takip ettiğim hisselerde, takas saklaması yoktur bilirsiniz de hatırlatmış olayım, city yada deuche'ye virmanlayacaktır
524.041 adet alışların %60'ı
-

Originally Posted by
dobra
forumdaşım
credit'in herhangi bir tahtada gün içinde kemiksiz almayışına şahit olmadım, elbette takip ettiğim hisselerde, takas saklaması yoktur bilirsiniz de hatırlatmış olayım, city yada deuche'ye virmanlayacaktır
524.041 adet alışların %60'ı
Komutan deucheye ve City'e virman da yapsa olumlu
Yabanci ilgisini yine çekti
Yabanci olmadan olmuyor
-

Originally Posted by
34jose34
Komutan deucheye ve City'e virman da yapsa olumlu
Yabanci ilgisini yine çekti
Yabanci olmadan olmuyor
e tabi ki olumlu.
hayırlı geceler