-

Originally Posted by
SDT
Sayın Medwig'in forum kuralları yönünden çizdiği sınırlara bir şey demem mümkün değil ancak SPK sadece iki şey diyor :
1. Lisansın yoksa ve mevzuatta satılanlardan değilsen yatırım danışmanlığı yapamazsın
2. Manipülasyon yapamazsın
Dolayısıyla forumda bu kağıt uçacak kaçacak desen bile bunu elindeki kağıdı çıkmak için kullanmıyorsan bunda problem yok. Çünkü bunu demekle yatırım danışmanlığı yapmıyorsun. Elindeki malı çıkmak için de kullanmıyorsan geriye temenni ya da geyik veya saçmalama özgürlüğü kalıyor.
Öte yandan grafikle yada temel analizlerle hedef fiyatlar öngörüp
bir yandan mal çıkıyorsan bu yasak .
Yani hukuk iyi niyetle kötü niyeti ayırt ediyor. Çok kasmamak gerek
SM-N910C cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
doğru bilgiler sayın STD fakat yazarken birilerinin etki altında kalıp zarar göreceğinide düşünüp vebal altında kalmamak lazım. herşey kanunlarla sınırlı kalmamalı daha detaylı düşünmeliyiz fikrindeyim.
-

Originally Posted by
kuluçka
doğru bilgiler sayın STD fakat yazarken birilerinin etki altında kalıp zarar göreceğinide düşünüp vebal altında kalmamak lazım. herşey kanunlarla sınırlı kalmamalı daha detaylı düşünmeliyiz fikrindeyim.
Kesinlikle katılıyorum.Vicdani yönü de en az hukuki yönü kadar önemli.
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
-
enteresan, daha önce beyaz toptan hiç bu kadar ayrılmamış. zor bir pozisyon,sayı çıkarmak çok zor. tabii ben yılmam ayrı mesele.
-

Originally Posted by
kuluçka
enteresan, daha önce beyaz toptan hiç bu kadar ayrılmamış.
kuluçka hocam,
ilk olarak veri barı hep 200 olunca sanki bir yıllık veri kullanıyomuşuz gibi düşün.
ikinci olarak kıyas yapınca genellikle band değişmiş olur.
muhakkak farklı indikatörlerle bakınız (macd-rsı-stch-most-toma hangi platformu kullanıyorsanız)
16.07.2024 - 10.12.2024
-
karışıklık olmasın diye silindi.
Son düzenleme : @yörük@; 28-06-2020 saat: 14:39.
16.07.2024 - 10.12.2024
-

Originally Posted by
@yörük@
kuluçka hocam,
ilk olarak veri barı hep 200 olunca sanki bir yıllık veri kullanıyomuşuz gibi düşün.
ikinci olarak kıyas yapınca genellikle band değişmiş olur.
muhakkak farklı indikatörlerle bakınız (macd-rsı-stch-most-toma hangi platformu kullanıyorsanız)
doğrudur, ben masaya tepeden bakarım. eskiden iyi bilardo oynardım 3 bant yada 5 bant oynar yine sayı çıkarırım. sadece biraz zamanımı alır. teşekkürler ...
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri