-

Originally Posted by
koçari
Nasip
dün hatunun polholarını 4.20 den aktif satışa koyduk saatlerce kademede alıcıcı oldu
bizimkiler gitmedi
vallahi
inanılacak gibi şey değil
kuveyttürkde bunu nasıl becerdiler.
gitseydi orge alacaktım.
çalışılmaz onlarla onu almaz bunu almaz sanki adama tuborg al diyoz tebessüm-eczane by.blk sabırlı olana daha kısada olukluları izliyorum hocam sizin fikriniz varmı oluklular için y.t.değil
-
spek
buralarda isen
xxxl durumundayım bilesin
-
Dışişleri Bakan Yardımcısı ve Avrupa Birliği Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı, AB Katılım Öncesi Yardım Aracı (IPA) kapsamında desteklenen "Kovid-19 ile Mücadelede Ulusal Kapasitenin Güçlendirilmesi Projesi"ne ilişkin, "Bu sayede Türkiye'nin Kovid-19'la mücadelesinde gücü daha da artacak." dedi.
https://www.haberler.com/ab-den-turk...889760-haberi/
-

Originally Posted by
batanborsacı
çalışılmaz onlarla onu almaz bunu almaz sanki adama tuborg al diyoz tebessüm-eczane by.blk sabırlı olana daha kısada olukluları izliyorum hocam sizin fikriniz varmı oluklular için y.t.değil
onları kelepirken kaçırdık abi.
şu küreci kalav paşanın yüzünden, ikisinide sordum küresinde ne görüyorsun diye.
gedzayı sattığımda.
şimdi çıkar senin almadığın kağıt mı var der de
benin ona sorduğum kağıt sayısı 5'i geçmez.
yok geçiyor saydım.
şimdi küsmüştür o, dost acı söylerdi söyledim paşam, sen olmuş kişisin.
-
eyvallah hocam sağol. yazılarından edindiğim KALAV kalbur üstü borsacı benim sizlerden öğreneceğim çok bilgi var syg.
-

Originally Posted by
batanborsacı
eyvallah hocam sağol. yazılarından edindiğim KALAV kalbur üstü borsacı benim sizlerden öğreneceğim çok bilgi var syg.
o para çuvalı abi kürecinin önde gideni.
-
[QUOTE=koçari;5116949]o para çuvalı abi kürecinin önde gideni.[/QUOT yapış paçasına ilaçlıkta olsa içinde uhde kalmasın
-
[QUOTE=batanborsacı;5116968]

Originally Posted by
koçari
o para çuvalı abi kürecinin önde gideni.[/QUOT yapış paçasına ilaçlıkta olsa içinde uhde kalmasın

yok abi tarzım değil, hisseyi ben arayıp ben bulmalıyım.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri