Dow yine yeşillendirmiş. Yarın yine yüksek açıp çakarlarsa sövmeye devam.
Dow yine yeşillendirmiş. Yarın yine yüksek açıp çakarlarsa sövmeye devam.
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
yarın palanın hisseleri ( krdmd,tkfen,tcell,asels) bunlarla yine aynı oyunu oynar. Adamın menüsü tabldot usulu haftanın 5 günü aynı menü çıkıyor. Dönüyor menü diğer hafta yine aynı. Belki ptesi kuru pilav varsa onu çarşamabaya patlıcan musakkayı ptsiye alıyor. Fakat asla menüyü değiştirmiyor.![]()
Akbank tan garanti ye geçince büyüyü bozdunuz ki bugün yazdınız da gap li uzun uzun gidip yedire yedire düşürüyorlar..
Mayıs ta 8.03 ten aldığım Garanti 7.7x i gördü 8.10 dan vedalaştım yürüdü sonra viop ta + yazdım.
O zman da hatırlarsanız en büyük destek oralardaydı yüzde 10 sıçradı. Çok değil 1.5 ay önce.
Sizi karamsarlığa iten nedir ana destek daha kırılmadı o zaman açığa satış da yoktu swap anlaşması yapacağız bankalar o zaman yürüyecek deniyordu anlatılıyordu hikayeler.
Ben çok önemsiyorum yorumlarınızı neden Akbank - Garanti bir önceki gibi yüzde 10 ekleyip yürümeyecek tedirginliğiniz oluştu
Trendleri kırmadıkları için karamsar değilim Dostum. Zaten topiklerinde de grafikleri paylaştım. Haftalık grafikleri de hala kötü değil tut konumunda. Bir hafta içinde artık yukarı patlamak zorundalar. Yoksa aşağı baskı oluşacak. Almanyanın grafiğide bir hafta içinde kırılmayı gösteriyor. Yukarıya koparlarsa bu defa tavana gider çünkü herkesin gözü bankalarda. Alıcının güçlü geldiğini gören herkes gözü kapalı fiyata bakmadan atlar. Trend kırılmadıkça düşüncem silkeleme yapıyorlar. Xbank endeksi 129 bin üstünde kaldıkça olumluyum. Ytd
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
Yer İmleri