biz burda ne kadar yön falan konuşsakta al sat oyunu bu.. laf olsun diye ortama uymaya çalışıyoruz. bide sosyal medyada borsa oyunmu yatırımmı diye tantana çıktı. adamlar sanıyor bizi ne kadar takip eden varsa hepsi acemi bir şey bilmiyor. halbuki meraktan takip edilen bir yer buralar. ciddi olarak takip eden varmı? vardır tabii ama kaç kişi.. adamın bi kulağının arkası kalmış çıkıp onada akıl veriyorlar. bizde aynı şekilde davranabiliyoruz. davranmıyor değiliz ama yokki yazacak başka bir şey.. ben bunun farkında olduğum için bazen akıldanelik yapıyor gibi algılandığımı tahmin ettiğimi düşünerek kendimi eleştirmiyor değilim. sözün kısası buralar vakit geçirmek için oyalanarak makara yapılan yerler. ilk açtığım hisse trade sayfasında bunları yazıp arkasınada tırnağın varsa başını kaşı diye yazdığımda çok kişi yanlış buldu biliyorum. ama doğrusu buydu. ama gerçeği konuşmak onlarca yüzlerce insanın ky düşünenerek, allah rızası için yazıyorum( hay ben öyle kafanın içine...) demesinden dolayı itici geliyor. sonuç olarak: geçin böyle maymunlukları.. adamın cebindeki üç beş altın dolar hisse ne varsa prim yapsında isterse ülke yansın umurunda olmaz. oda çıkıp kahramanlık yapıyorişte bunun için seviyorum sosyal medyayı eğleniyorum çünkü
bu arada tıwıtır"da takip ediyorum.. asıl oralar kaynak
![]()

işte bunun için seviyorum sosyal medyayı eğleniyorum çünkü

Yer İmleri