Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Bu benim iddiam deðil. Statista istatistik þirketinin yayýnladýðý istatistik. Statista þirketi, kamuoyu araþtýrma enstitülerinden aldýðý verileri ve resmi verileri yayýnlayan bir þirket....
Merdivenaltý bir þirket de deðil. 1,5 milyondan fazla kullanýcýsý olan ve 13 yýllýk bir þirket...
Ve bu þirket Alman þirketidir. Merkezi de Hamburg’da....
Ben kimsenin anasýný, babasýný soruþturmadým yani. Araþtýran Alman þirketi...
Ne gibi arsýzlýk yapmýþým onu da anlayamadým...
Þirket ile ilgili bilgi burada:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Statista
.......,.
Bunun dolar ile alakasý ne?
Ekonomi ile alakasý ne?
Ýstatistikte veya yapan þirkette problem yok.
Senin avrupalýlarý aþaðýlayarak bir halt ettiðini zannetmen ve bu þekilde tatmin olmanda sýkýntý var.
De ki "almanya siyasi veya ekonomik açýdan þunu yaptý bunu yaptý" tamam ona ben de katýlýrým.
Ama milletin þeyinin bekçisi misin be densiz?
Anadoludaki veya arap ülkelerindeki ensest iliþkileri veya çocuk istismarýný da burada konuþalým istersen, hepsi DOLAR ile yakýndan alakalý heralde.
Evi tutarken herkes iyidir. Yeni kiracý adayýnýz iyi birine benziyor olsa da, imza tarihi kontrat tarihinden 15 gün sonrasý olacak þekilde CEZALI TAHLÝYE TAAHHÜTNAMESÝ imzalatýn.
Ýlgili video > https://m.youtube.com/watch?v=fk69vY25PoQ
Yazdýðým cümle baðlantýdaki oranlar. O tablodaki oranlardan farklý bir oran vermedim ki.
Avrupa’da aile kavramý bitmiþ dedim. Þu tabloya bakýlýrsa yanlýþ mý?
Nüfusunun yaþlandýðý yanlýþ mý?
Ayný oranlar OECD’nin resmi sitesinde de var. Orada 2018 verileri var. Dünyadaki diðer ülkeler de verilmiþ. Orada liste baþý Þili gözüküyor...
Yer Ýmleri