3,33'e düşmemesi için garantisi var mı?
3,33'e düşmemesi için garantisi var mı?
Avrupalı haydutların, korsanların Amerika kıtasında soykırım yapmaları, oradaki medeniyetleri yağmalayıp zenginliklerini Avrupa'ya taşımaları, sömürü kolonileri kurmaları coğrafi keşif olarak adlandırıldı, okutuldu...
ABD'de işler pek iyi gitmiyor. Heykel tartışmaları büyüyor. Bugün Baltimore'de ABD kıtasındaki yağmanın, soykırımın, sömürünün sembolik kişisi Christopher Columbus adına yapılmış 225 yıllık anıt kırılmış.
https://www.baltimorebrew.com/2017/0...re-vandalized/
ABD'de diplerden gelen bir öfke dalgası ortaya çıkıyor...
ABD'de rüzgarlar Trump'a karşı sert esiyor.
Harvey kasırgası şiddetini artırarak ana karaya ulaşmış. Olağanüstü hal ilan edildi. Kasırganın derecesi 4. kategoriye çıkartılmış. Saatte 200 km. den daha hızlı eserek Teksas'ı etkileyecek. Teksas Trump'un en çok oy aldığı eyaletmiş. Milyonlarca kişi sığınaklara yiyecek ve su stoklamış. Kasırga petrol rafinerilerinin ve kimyasal fabrikaların olduğu alanları da etkileyecekmiş...
ABD hazinesinin borçlanma limiti çoktan aşıldı. ABD olağanüstü durumlar için ayrılmış fonlardan yiyerek çarkını döndürüyor. ABD'nin yeni bütçesi 1 ekimde başlıyor. Tabi bütçe kongrede zamanında kabul ettirilebilirse. O zamana kadar olağanüstü önlemler fonları tükenirse hükümet kepenk kapatacak...
Teksas'ı etkileyecek kasırga büyük maliyetler çıkartırsa, hükümetin kullandığı olağanüstü önlemler fonları daha erken biter ve ABD'de kriz çıkar.
Son düzenleme : sar; 26-08-2017 saat: 13:00.
15 senedir her gün küfür ,aşağılama, hor görme yaşıyorum, benim bu ülke ile bağlarım uzun süre önce bitti. gavur dediğin adamlardan bu zulmü görmedim. bayram sonu abd ye gidiyorum biraz araştıracağım belli olmaz yerleşmek isteyebilirim. nasıl olsa paralar usd. usd lerimi önden taşısam iyi olacak.
Yer İmleri