TCMB : Reel kredi büyümesi koşullarını sağlayan bankalar için Türk lirası ve yabancı para zorunlu karşılık oranları artırılmıştır.
![]()
TCMB : Reel kredi büyümesi koşullarını sağlayan bankalar için Türk lirası ve yabancı para zorunlu karşılık oranları artırılmıştır.
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
MB rezervleri leylaya bastıkça gidip gidip zk arttırıyor... böyle basiretsiz yönetim ben hayatımda görmedim...
hala mevduatta döviz tutan arkadaşların dikkatine...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
TCMB: Alınan kararlarla piyasadan yaklaşık 17 milyar TL ve 8,5 milyar dolar karşılığı döviz ve altın cinsinden likiditenin çekilmesi beklenmektedir. -AA
TCMB: Alınan kararlarla piyasadan yaklaşık 17 milyar TL ve 8,5 milyar dolar karşılığı döviz ve altın cinsinden likiditenin çekilmesi beklenmektedir.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir hayattır. Trending Now On Bing
inşaAllah Bozkurt'um
sen kazandın mı ben seviniyorum.
ayrıca az önce 482 tlden 12 vadeli gram aldık eccük
4 ayda o değerin altında kalırsa zaten
aşı bulunmuş
ülkeler kardeş olmuş
rte kilisede günah çıkartır
trump ise ayasofyada namaz kılar
eee bunlar olmayacağına göre altın 4 ay sonra 482'den aşağı düşmez değil mi![]()
Yer İmleri